Covid 19 illustration

Sådan dækker din helbredsforsikring for COVID-19 

Din helbredsforsikring fra Cigna dækker behandling for COVID-19 på samme måde som ved enhver anden sygdom. Du er således dækket ved indlæggelse eller hospitalsbehandling som dagpatient, samt ved ambulant behandling og lægebesøg hvis du har tilvalgsdækningen for Ambulant behandling.

Test for COVID-19 er også dækket på din forsikring, hvis du har valgt dækning for Ambulant behandling og viser symptomer på COVID-19. Du skal have en forhåndsgodkendelse, inden Cigna leverer en test. Test for COVID-19 er dækket i det omfang, det er medicinsk nødvendigt.

Opstår der en situation, hvor der ikke er behandlingskapacitet i det land, hvor du befinder dig, vil du være dækket for medicinsk transport til nærmeste egnede behandlingssted i udlandet, såfremt du har tilvalgsdækningen International evakuering og kriseassistance plus.

Hvis du skal kunne dokumentere, at du er forsikret ved smitte med COVID-19, bør en forsikring fra Cigna udgøre tilstrækkelig dokumentation. Det kan være aktuelt ved indrejse i et land, hvor man ikke er omfattet af en offentlig sygesikring eller af det blå EU-sygesikringskort, eller hvis man, f.eks. som udlænding i Danmark, ikke er omfattet af den danske offentlige sygesikring.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du er dækket for COVID-19 på din forsikring eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du symptomer eller brug for lægehjælp?

Hvis du har brug for lægehjælp, kan du ringe til Cignas døgnåbne kundeservice på telefon: +44 (0) 1475 788182. Her får du hjælp til at finde den bedste behandling for dig. Hvis du er akut eller alvorligt syg, skal du ringe på akutnummeret i det land, hvor du befinder dig, f.eks. 112 eller 911.

Hvis du bliver akut indlagt, og du ikke kan ringe til os inden, skal du så vidt det er muligt kontakte os inden for de næste 48 timer.

Få en konsultation via din Cigna Wellbeing App

Som kunde hos os har du mulighed for at tale med en læge via din Cigna Wellbeing App. Hvis du har spørgsmål eller er bekymret for COVID-19, kan du få en konsultation via telefon eller video ved at bruge denne. Du kan kontakte Cigna direkte via app'en eller ved at logge ind på dit online Customer Area.