Sammenling din forsikring med HII

Få en gratis, uvildig sammenligning af din sundhedsforsikring

Ved at oplyse din nuværende sundhedsforsikring, udarbejder vi, en uvildig sammenligning af din nuværende forsikring og vores Helbredsforsikring. Du får tilsendt sammenligningen som en PDF indenfor 2 hverdage. Sammenligning er udarbejdet sammen med Comadso.

Rådgivning på et veloplyst grundlag

Er du klar over hvad din sundhedsforsikring dækker og vigtigere endnu, hvad den ikke dækker? Sammen med en uvildig samarbejdspartner, Comadso, tilbyder vi en gratis sammenligning mellem din nuværende sundhedsforsikring og vores produkt. Sammenlign vores forsikring med hvilken som helst sundhedsforsikring. Tilføj evt. også en tredje sundhedsforsikring til sammenligningen.

Se dækninger og tilvalg ➤

Hvem er Comadso?

Comadso er Europas førende virksomhed indenfor sammenligning af forsikringer. Comadso kan på en enkel og effektiv måde sammenligne forsikringsprodukter og se forskellene mellem dem, herunder f.eks. dækning, begrænsninger og undtagelser ved at sammenligne forsikringsbetingelser og -vilkår. På den måde får du en sammenligning af forsikringens indhold, frem for alene af prisen, og du har derfor mulighed for at få overblik over kvaliteten af forsikringsproduktet.

Vores samarbejdspartner leverer pålidelig og uvildig sammenligning af forsikringsprodukter, ved at sammenligne produktforskelle ved forsikringsbetingelser og -vilkår.

comadso logo

 

Kontakt en rådgiver

Tal med en rådgiver om dine behov og hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere om dækningerne for vores Helbredsforsikring.

Kontakt os ➤