SeniorLøberLifeline

Privatlivs- og Cookiepolitik

I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

1. Ejer- og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Health Insurance Instantly Agency A/S
CVR-nr.: 36737069
Tlf.: +45 3163 8303
E-mail: info@healthinsuranceinstantly.com

2. Indsamling af personoplysninger

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, din færden på vores hjemmeside og lignende identifikationsoplysninger, direkte som indirekte. Indsamling af dine personoplysninger sker i nedenstående tilfælde:

Informationer afgives af dig selv:

  • Når du køber en forsikring hos os
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, webinar eller lignende
  • Når du kontakter os via kontaktformularer, telefon, live chat eller e-mail
  • Når du beder om et tilbud

Informationer, der indsamles automatisk via cookies:

  • Når du færdes på vores hjemmeside
  • Når du interagerer med vores annoncer på 3. parts platforme: Facebook, LinkedIn og Google.

Særlige oplysninger
For særligt følsomme oplysninger gælder der særlige krav til datasikkerhed og -behandling. Når du modtager et endeligt tilbud fra os, vil du typisk skulle afgive helbredsoplysninger til vores leverandører af forsikringer. Disse data vil du afgive enten direkte til forsikringsselskabet eller ved at vi hjælper dig telefonisk eller via et online møde. Disse data gemmes ikke hos os men alene hos forsikringsselskabet.

3. Anvendelse af perosnoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordrer via vores hjemmeside, herunder fremsendelse til forsikringsselskabet
  • Kundekartotek
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Adfærdsbaseret markedsføring/profilering
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Vi fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender websiden og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre.

Dine oplysninger opbevares kun så længe, det er nødvendigt. Så længe du er kunde hos os/vores partnere opbevarer vi oplysningerne for at kunne betjene dig. Når du ikke er kunde, opbevarer vi oplysninger alt efter hvilken interesse, du har udvist. Det kan f.eks. være så længe du er abonnent på et nyhedsbrev, eller hvis du har bedt om et tilbud men ikke besluttet dig endeligt endnu. Hvis du ikke er kunde eller du ikke har en anden fast tilknytning opbevarer vi højst dine data i 2 år med henblik på at kunne vise dig inspiration hvis du skulle besøge vores site igen.

Vi kan opbevare data længere hvis dette kræves af lovgiver.

4. Videregivelse

I visse tilfælde kan dine data videregives til 3. part. Dette kan både være data, du selv afgiver direkte til os og data, vi opsamler når du færdes på vores site via cookies.

Når du interagerer med vores sider hos Facebook og LinkedIn kan disse virksomheder se og spore din trafik. Vi agerer i disse situationer fælles dataansvarlige med dem.

Data du selv oplyser:
Dette kan være data som navn, adresse, e-mail og telefonnummer, men også som nævnt ovenfor følsomme data. Vi videregiver alene disse data til 3. part i situationer, hvor du selv har bedt om f.eks. et tilbud eller hvor du bliver kunde. Konkret lagrer vi kundedata i vores CRM-system, der opereres af Hubspot. Hubspot er baseret i USA og disse data er derfor lagret udenfor EU. Vi har en databehandler-aftale med Hubspot, hvori de bl.a. forpligter sig til at behandle date lovformeligt jf. EU's SCC-regler. På denne måde sikrer vi, at dine data sikres.

Data der indsamler via cookies:
Data du afgiver ved din færden på vores hjemmeside, kan blive sporet via cookies. Disse data videregives til 3. part. Det kan f.eks. dreje sig om Google, Facebook, LinkedIn og Hubspot. Disse data kan blive videregivet til virksomheder, der ligger udenfor EU.

Modtagere af data og grundlag:

Facebook
Vi bruger Facebook som markedsføringsplatform med annoncering. Dette gør vi for at kunne nå det publikum, vi anser for mest relevant for vores annoncer. Når du interagerer med Facebook, herunder med vores annoncer, kan Facebook se og spore din aktivitet. Facebook lagrer data i Irland (EU).

LinkedIn
Vi bruger LinkedIn som markedsføringsplatform med annoncering. Dette gør vi for at kunne nå det publikum, vi anser. for mest relevant for vores annoncer. Når du interagerer med LinkedIn, herunder med vores annoncer, kan LinkedIn se og spore din aktivitet. LinkedIn lagrer data i Irland (EU).

Google
Vi bruger Google som platform for annoncering og som analyseværktøj. Når du interagerer med vores annoncer og med vores hjemmeside, kan Google spore din trafik. Det gør det muligt at målrette relevant annoncering mod dig som bruger, der udviser interesse for vores annoncer og vores hjemmeside. Google lagrer i Irland (EU).

Hubspot
Vi bruger Hubspot som kundekartotek. Vi opretter vores kunder i Hubspot, og vi opretter brugere af vores hjemmeside som potentielle kunder, abonnenter på vores nyhedsbrev eller lignende. Du vil kun blive oprettet i vores kundekartotek når du har givet samtykke ved at blive kunde, eller ved at bede om et tilbud eller et nyhedsbrev. Dine data ligger fysisk på Hubspots servere, der står i USA. Vi har en databehandleraftale med Hubspot, der er underkastet EU’s standardkontraktbestemmelser (SCC) for at sikre, at dine data håndteres på en måde, der overholder EU's regler. Du kan altid anmode om dokumentation på Hubspot’s datahåndtering og datasikring.

Andet
Det kan under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder.

5. Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger, lagret af os, bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

6. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedsstandarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

7. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

8. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til os. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@healthinsuranceinstantly.com eller telefon +45 3163 8303.

9. Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

10. Ændringer af oplysninger med mere

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@healthinsuranceinstantly.com eller telefon +45 31 63 83 03. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Health Insurance Instantly Agency A/S
Nørregade 53, 1.
1165 København K

11. Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 10 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby. Læs her, hvordan du skriver til Datatilsynet.

 

Cookiedeklaration