SeniorLøberLifeline

Privatlivs- og Cookiepolitik

Formålet med denne privatlivspolitik er at orientere dig om vores indsamling og behandling af dine personoplysninger. Du kan se hvilke personoplysninger, vi indsamler og behandler og i hvilke sammenhænge, hvem vi evt. deler dem med, ligesom du kan orientere dig om dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen. Ansvarlig for indsamling og behandling af personoplysninger er:

Health Insurance Instantly Agency A/S (herefter “HII”)
Nørregade 53, 1.
1165 København K.
Tlf.: +45 31 63 83 03
E-mail: info@healthinsuranceinstantly.com
CVR-nr.: 36737069

Indsamling og behandling af personoplysninger

Her kan du se mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger i forskellige sammenhænge.

Vi afgiver tilbud eller sender dig informationer

Når du kontakter os for at få et tilbud på en forsikring eller modtage information om vores forsikringer, indsamler og behandler vi personoplysninger med det formål at kunne give dig de ønskede informationer, og/eller afgive et tilbud. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig som potentiel forsikringstager efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b (nødvendig for indgåelse af kontrakt) og vi indsamler og behandler oplysninger om eventuelle potentielle medforsikrede personer efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f (legitime interesser).

Kategorier af registrerede, som vi indsamler og behandler personoplysninger om, er:

  • Potentiel forsikringstager
  • Potentielle medforsikrede

Typer af personoplysninger, som vi indsamler og behandler for at kunne give dig de ønskede informationer og/eller afgive et tilbud omfatter:

  • Navn
  • Alder
  • Nationalitet
  • Bopælsland
  • E-mail og telefonnummer

Ved afgivelse af endeligt tilbud indsamler og behandler vi ydermere personoplysninger om dig som potentiel forsikringstager med det formål at kunne afgive endeligt tilbud og udstede en forsikring. Vi indsamler og behandler oplysningerne om dig på baggrund af samtykke efter databeskyttelsesforordningens art 9, stk. 2, litra a, samt art 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Typer af personoplysninger, som vi ydermere indsamler og behandler om dig for at kunne give et endeligt tilbud omfatter:

  • Bopælsadresse
  • Helbredsmæssige forhold
  • Betalingsoplysninger

Personoplysninger opbevares i maksimalt 12 måneder fra den første kontakt. Formålet hermed er at sikre, at vi kan udstede en forsikring, såfremt du beslutter dig for endeligt at blive kunde. Perioden er valgt ud fra vores viden om, at beslutningsprocessen kan tage op til 12 måneder. Personoplysninger slettes således senest 12 måneder fra den første kontakt i tilfælde, hvor du ikke bliver kunde hos os. Personoplysninger opbevares i længere tid i tilfælde, hvor du bliver kunde hos os, se nærmere herom i afsnittet ”Udstedelse af forsikring og kundeforhold” nedenfor.

Udstedelse af forsikring og kundeforhold

Når du bliver kunde hos os, indsamler vi ikke flere personoplysninger, end vi allerede har gjort for at kunne afsende det endelige tilbud, se hertil personoplysningerne, der fremgår i punktform under afsnittet ”Vi afgiver tilbud eller sender dig informationer” ovenfor.
HII videresender til Cigna i UK, der er et sikkert tredjeland i henhold til EU Kommissionens tilstrækkelighedsafgørelse efter databeskyttelsesforordningens art 45. Cigna er dataansvarlig for de modtagne personoplysninger.

HII videresender til Cigna efter, at vi har indhentet udtrykkeligt samtykke efter databeskyttelsesforordningens art 9, stk. 2, litra a, jf. art 6, stk. 1, litra a, (samtykke), samt databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b (nødvendigt for indgåelse af aftale).

Typer af personoplysninger på samtlige sikrede, som videresendes til Cigna Global Health Insurance omfatter følgende:

  • Navn
  • Alder
  • Nationalitet
  • Bopælsadresse & -land
  • E-mail og telefonnummer
  • Helbredsoplysninger
  • Betalingsoplysninger

Når du er kunde, opbevarer vi dine data så længe kundeforholder består, samt 3 år efter ophør af hensyn til at kunne behandle evt. krav fra aftaleforholdet. Dog slettes betalingsoplysninger umiddelbart efter aftalens ophør.

Tilmelding til nyhedsbrev og webinar

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og webinarer. Formålet er, at vi kan sende dig nyhedsbrev og/eller link til deltagelse i webinar. Vi indsamler personoplysningerne efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1 litra a (samtykke). Du har ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Det kan du gøre ved at kontakte os herom på info@healthinsuranceinstantly.com, hvorefter vi umiddelbart sletter dine data.

Du kan også tilmelde dig vores webinarer. Formålet er, at vi kan fortælle om vores produkter samt hidrørende emner af mere almen interesse. Vi indsamler personoplysningerne efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1 litra a (samtykke). Du har ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Det kan du gøre ved at kontakte os herom på info@healthinsuranceinstantly.com, hvorefter vi umiddelbart sletter dine data.

Typer af personoplysninger, som vi indsamler og behandler ved tilmelding til nyhedsbrev og webinar

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail

Personoplysningerne opbevares, indtil du trækker dit samtykke tilbage (indtil du fortæller os, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og/eller link til webinarer).

Markedsføring

Vi indsamler data med henblik på at kunne orientere dig om vores produkter og de fordele, du kan opnå ved at være kunde hos os. For at kunne orientere dig kan vi indsamle data i offentligt tilgængelige registre eller via 3. part. Dette sker efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. litra f (legitime interesser).

Typer af personoplysninger, som vi indsamler og behandler i forbindelse med markedsføring:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer

Data opbevares i maksimalt 12 måneder fra den første kontakt. Formålet hermed er at sikre, at vi kan udstede en forsikring såfremt du beslutter dig for endeligt at blive kunde. Perioden er valgt ud fra vores viden om, at beslutningsprocessen kan tage op til 12 måneder.

Markedsføring på sociale medier

Vi markedsfører vores produkter digitalt på sociale medier. Her kan du interagere med vores annoncering og/eller udfylde kontaktformularer, hvis du vil kontaktes af os. De oplysninger du afgiver og behandlingen af dem beskrives i det følgende:

Dataansvar

I forhold til indsamling og behandling af personoplysninger på de sociale medier, som HII benytter, er dataansvaret delt mellem HII, Meta (Facebook/Instagram) og LinkedIn (til sammen ”Tjenesterne”), som har følgende kontaktinformationer:

HII:
Health Insurance Instantly Agency A/S
Nørregade 53, 1.
1165 København K.
Tlf.: +45 3163 8303
E-mail: info@healthinsuranceinstantly.com
CVR-nr.: 36737060

Meta/Facebook:
Facebook Ireland Ltd.
4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour
D2 Dublin
Ireland
CVR-nr.: 462932

LinkedIn:
LinkedIn Ireland Unlimited Company
Attn: Legal Dept. (Privacy Policy and User Agreement)
Wilton Plaza
Wilton Place, Dublin 2
Ireland

Indsamling og behandling af personoplysninger

HII er dataansvarlig i forhold til følgende:

Når du interagerer med vores annoncering eller opslag på sociale medier, kan du afgive personoplysninger. Dette kan ske bl.a. ved at besøge vores sider, kommentere eller ”synes om” vores annoncering, og din adfærd på vores sider. Du kan også aktivt afgive personoplysninger, hvis du udfylder en af vores kontaktformularer.

Det er muligt at kommunikere direkte med HII via Tjenesterne, f.eks. ved at sende en besked via Facebook/Messenger. Da HII ikke kan garantere, at indholdet er sikret, foretrækker vi, at du sender os en mail eller ringer til os.

Vi indsamler data med henblik på at kunne orientere dig om vores produkter og de fordele, du kan opnå ved at være kunde hos os. Vi indsamler og behandler oplysningerne efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f (legitime interesser). Afgiver du aktivt dine personoplysninger ved udfyldelse af en af vores kontaktformularer, indsamler og behandler vi oplysningerne efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Typer af personoplysninger, som vi indsamler og behandler i forbindelse med markedsføring på sociale medier:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Data opbevares i maksimalt 12 måneder fra den første kontakt. Formålet hermed er at sikre, at vi kan udstede en forsikring såfremt du beslutter dig for endeligt at blive kunde. Perioden er valgt ud fra vores viden om, at beslutningsprocessen kan tage op til 12 måneder. I det omfang oplysninger indsamles på baggrund af samtykke, opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med, hvad der er givet samtykke til. 

Du har rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til indsamlingen og behandlingen, som HII er dataansvarlig for, se nærmere om dine rettigheder i afsnittet ”Rettigheder efter databeskyttelsesforordningen” nedenfor.

Facebook og LinkedIn er dataansvarlig i forhold til følgende: Facebook & LinkedIn indsamler forskellige typer af oplysninger om dig, når du bruger deres tjenester. Dette sker ved brug af ”cookies” eller ”pixels”, små dataprogrammer, der lagres på din enhed og sporer din aktivitet. Tjenesterne indsamler data som f.eks. alder, køn, arbejde, interesser, køb af varer, hvor du befinder dig mv. Dette gør tjenesterne med henblik på. at pleje deres egne kommercielle interesser, herunder forbedre deres annoncering. Tjenesterne deler data med HII med henblik på at vi kan forbedre vores annoncering.

Som bruger af Facebook og LinkedIn kan du læse mere om, hvordan de som dataansvarlige behandler dine data, samt dine rettigheder, herunder tilbagekaldelse af samtykke, her:

Facebooks privatlivspolitik og andre oplysninger:
https://www.facebook.com/about/privacy
https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

LinkedIns privatlivspolitik:
https://dk.linkedin.com/legal/privacy-policy

Klagemulighed vedr. Tjenesterne:
https://www.dataprotection.ie/en/contact/how-contact-us

Cookiepolitik, hjemmeside

Vores hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere indenfor sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies indsamler og behandler vi kun cookies, hvis du forinden giver os samtykke til dette. Vi indsamler og behandler således cookies efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a. 

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Læs om retten til at ændre eller tilbagetrække dit samtykke i afsnittet nedenfor om ”Rettigheder efter databeskyttelsesforordningen”.

Du kan til enhver tid rette henvendelse til HII og anmode om at gøre brug af dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen (som du kan læse mere om i det følgende).

Rettigheder efter databeskyttelsesforordningen

Ret til at tilbagetrække samtykke

Har du afgivet samtykke, kan du altid kontakte os for at høre om omfanget, og du kan også til enhver tid tilbagetrække et afgivet samtykke. Du kan kontakte os på info@healthinsuranceinstantly.com. HII ophører med at behandle dine personoplysninger, hvis du tilbagetrækker dit samtykke, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag (fx databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b (nødvendig for indgåelse af kontrakt).

Ret til indsigt
Du har ret til at få bekræftelse på, om HII behandler dine personoplysninger, og i givet fald ret til at få udleveret de oplysninger, vi behandler om dig, herunder visse andre oplysninger.

Ret til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig rettet.

Ret til sletning
Du har i visse tilfælde ret til at få dine personoplysninger slettet, inden tidspunktet for, hvornår HII selv sletter dine oplysninger. Hvis du er kunde hos os, sletter vi dog kun dine oplysninger, når der ikke længere kan rettes krav mod os som følge af aftaleforholdet (3 år efter ophør af aftaleforholdet).

Ret til at gøre indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger baseret på databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra e (legitime interesser), og du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger til direkte markedsføring (se om vores behandling til direkte markedsføring i afsnittene om markedsføring ovenfor).

Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til opnå begrænsning af behandling af dine personoplysninger. Hvis du har ret til at opnå begrænsning af dine oplysninger, er virkningen, at vi fremover kun behandler oplysningerne, bortset fra opbevaring, med dit samtykke eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til dataportabilitet
Du har ret til at få udleveret dine personoplysninger, som du har givet til os, i et maskinlæsbart format, og du har ret til at få transmitteret dine oplysninger til en anden dataansvarlig, hvis det er er teknisk muligt.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Når vi indsamler og behandler dine personoplysninger, jf. afsnittet Indsamling og behandling af personoplysninger, sørger vi for at sikre, at dine personoplysninger beskyttes tilstrækkeligt. Du kan læse mere om hvordan vi gør her.

Telefon

Når kontakt sker telefonisk, vil vi oplyse dig om formålet med indsamling af dine personoplysninger samt din ret til at bede om at få dem slettet, inden vi registrerer dem. Vi optager ikke telefonsamtaler.

Formålet med indsamling af personoplysninger kan være, at vi skal kunne sende dig mere information, afgive tilbud eller udstede en forsikring. Du kan læse mere om de enkelte formål i de relevante afsnit ovenfor. Indsamlingen af personoplysninger er baseret på databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1 litra a (samtykke). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Mail

Nå vi kommunikerer med dig på mail, sker dette ved krypteret mail mellem afsender og modtager. Vores system sikrer en kryptering, der opfylder kravet til afsendelse af personfølsomme data, dvs. ”TLS 1.2” eller højere. Dette sikrer, at dine data ikke kan læses af 3. part. Adgangen til mails er password-beskyttet.

Deling med andre

Når vi overfører personoplysninger til Cigna, sker dette til Storbritannien, der er et sikkert tredjeland. Oplysninger overføres via krypteret mail til selskabet (TLS 1.2 eller højere), eller direkte til selskabets sikrede online tilbudssystem, hvortil adgang alene sker via password ligesom overførslen er krypteret.

Overførsel til 3. land

Vi anvender en databehandler udenfor EU/EØS til hosting af persondata i og med, at vi bruger Hubspot som leverandør af CRM-system.

Når vi bruger databehandlere udenfor EU/EØS, anvender vi EU-Kommissionens standardkontrakter efter databeskyttelsesforordningen art. 46, stk. 2, litra c, ligesom vi er forpligtet til at sikre, at der er de fornødne organisatoriske og tekniske foranstaltninger til stede til at sikre beskyttelsen af de persondata, der overlades til vores databehandlere i tredjelande. Hubspot databehandleraftale kan findes her nedenfor. Se særligt afsnit 7 samt anneks 4 vedrørende særlige EU-forhold, herunder brugen af standard klausuler eller ”SCC” https://legal.hubspot.com/dpa

Ved brud på datasikkerhed

Hvis vi får kendskab til, at der er sket et brud på datasikkerheden, der kan involvere dine personoplysninger, vil vi, hvis relevant, underrette dig hurtigst muligt, herunder anmelde bruddet til Datatilsynet indenfor 72 timer fra, vi har fået kendskab til bruddet.

 

Cookiedeklaration