FarBarnRegnfrakkeLifeline

Health Insurance Instantly

- for the love of life

Tiden er ikke længere til at have lange ventetider og begrænsninger når det handler om vores helbred. Vi ønsker, at du skal kunne få den bedst mulige behandling, uanset hvor den skulle være. En opgave der ikke blot skal ses i et nationalt perspektiv, men i et internationalt. Derved sikres du mod enhver diagnose du skulle få. Health Insurance Instantly er her for at hjælpe dig, i situationer hvor du mest har brug for det. 

Som de første og eneste i Danmark, sikrer vi dig at kunne komme til udredning og behandling hjemme eller i udlandet.

Vores mission er, at enhver sygdom bør mødes med den bedste behandling verden kan tilbyde. Vi lancerer derfor som de første i Danmark en international helbredsforsikring med lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i hele verden. 

Flere og flere danskere har fået øje på fordelene ved at have en helbredsforsikring. Igennem vores samarbejde med Cigna er du sikret at få den hurtigst mulige behandling i Danmark eller i udlandet. Valget er dit.

At have en Helbredsforsikring handler om at skabe tryghed.

Internationalt netværk – lokalt kendskab
Vi ved hvor de bedste specialister og den bedste teknologi findes til en specifik diagnose. Dette er på tværs af landegrænser, og du har frit valg til selv at vælge, hvor der passer dig bedst.

Minimal ventetid
Vores produkter sikrer dig hurtig udredning og behandling og friheden til at vælge den individuelle behandling der passer dig bedst, i Danmark eller i udlandet.

Individuel omsorg og behandling
Vi sætter dig i fokus og tilstræber, at du får den bedst mulige behandling, verden kan tilbyde. Dette betyder for eksempel, at det ofte vil være den samme læge, der følger dig fra undersøgelse til eventuel operation samt efterfølgende samtale og kontrol.

Vi har valgt at arbejde sammen med Cigna og formidle deres produkter, da vi på den måde kan tilbyde dig nogle af de bedste forsikringer på markedet. Læs mere om Cigna og vores samarbejde med dem her

Vi arbejder konstant på, at skabe relevante tilbud inden for sundhed og helbred til vores kunder. Læs mere om vores andre samarbejdspartnere her.

Få et Tilbud ➤

Kontakt os i dag

Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig, og svare på alle de spørgsmål du må have. Hør nærmere og modtag et uforpligtende tilbud.

+45 31 63 83 03
Send os en mail

Følg os på

Health Insurance Instantly LinkedIn Health Insurance Instantly Facebook

Kontakt os direkte eller book en rådgiver

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.
Vi har kontor i København, lige ved Nørreport Station. 

Health Insurance Instantly 
Nørregade 53, 1. 

1165 København K 
Info@healthinsuranceinstantly.com 
+45 31 63 83 03