Få et tilbud
FarBarnRegnfrakke kopier (1)

Health Insurance Instantly

Som de første og hidtil eneste i Danmark, tilbyder vi en international helbredsforsikring med lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i hele verden. 

Vores mission er, at enhver sygdom bør mødes med den bedste behandling verden kan tilbyde.

Vores historie

Health Insurance Instantly blev grundlagt i 2015, med fokus på at tilbyde en pålidelig og omfattende helbredsforsikring til udstationerede og deres familie nemt og hurtigt. Denne slags helbredsforsikring har ikke tidligere været tilgæneligt, hvis ikke man var udstationeret. Det er den nu. Med mulighed for, at kunne tilbyde skræddersyede helbredsforsikringsløsninger til enhver og deres familie på internationalt plan. Formålet er, at gøre helbredspleje mere tilgængeligt og overkommeligt for alle, uanset hvor i verden den findes.

I dag er Health Insurance Instantly en førende udbyder af helbredsforsikringer, til både danske og svenske borgere samt udstationerede, diplomater og virksomheder - i alle størelser. Vi er stolte af vores rejse og vores evne til at gøre en forskel i menneskers liv ved at sikre, at de har adgang til noget af det bedst mulige behandling og forebyggelse, verden kan tilbyde.

Vores samarbejdspartnere

Vi har valgt at arbejde sammen med Cigna og formidle deres bredt dækkende internationale forsikring, og på den måde tilbyde vores kunder den bedste dækning på markedet. Med omfattende og international dækning, passer Cigna godt ind med vores vision.
Læs mere om vores samarbejde med Cigna her

Vi arbejder konstant på at skabe relevante tilbud inden for sundhed og helbred til vores kunder. Derfor samarbejder vi med lokale danske udbydere, for unikke løsninger og fordele til vores kunder. 
Læs mere om nogle af vores andre samarbejdspartnere her.

Hvem er vi?

Martin von Kiær

Founder & CEO

Martins vision som grundlægger er at give mennesker mulighed for at få den bedst mulige behandling verden kan tilbyde – uafhængigt af landegrænser.

Martin er uddannet indenfor forsikring suppleret med en MBA og han har arbejdet med forsikring i mere end 30 år, både i Danmark og internationalt – de seneste mange år primært med helbredsforsikring.

Erling Koch-Nielsen

Co-founder & COO

Erling har sammen med Martin grundlagt selskabet og har gennem mange år arbejdet med risikoanalyser og information og bl.a. opbygget en risikodatabase og -portal anvendt i Europæiske Rejseforsikring gruppen.

Erling er uddannet som cand. mag i historie og samfundsfag og MA i historie.Niels Grosen

Partner & Business Development Director

Niels er partner i selskabet og primært ansvarlig for udviklingsaktiviteter – både på produkt-, kunde- og markedssiden.

Niels har godt 10 års erfaring fra forsikring og har derudover flere års erfaring fra både B2C og B2B miljøer på de nordiske markeder og er uddannet som MBA.Andreas Aagaard

Content & Marketing Manager

Andreas er ansvarlig for at opretholde og udvikle vores digitale tilstedeværelse, herunder vores website, sociale medier og andre platforme.

Andreas er også involveret i planlægning af forskellige marketingaktiviteter. Han har en bachelorgrad i international handel og markedsføring.


Fredrik Kjellström

Sales Development Manager

Fredrik er ansvarlig for salg og udvikling i Sverige og er en erfaren forretningsudvikler med mere end 15 års erfaring inden for liv, investering og forsikring.

Fredrik er uddannet i business, forretningsudvikling og forsikring og har ledt og udviklet virksomheder i Sverige med produktudvikling, strategisk planlægning og vækst.

Følg os på

Health Insurance Instantly LinkedIn Health Insurance Instantly Facebook