Bliv ringet op
Dansk
FarBarnRegnfrakke kopier (1)

Health Insurance Instantly

Som de første og hidtil eneste i Danmark, tilbyder vi en international helbredsforsikring med lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i hele verden. 

Vores mission er, at enhver sygdom bør mødes med den bedste behandling verden kan tilbyde.

Samarbejdspartnere:

Vi har valgt at arbejde sammen med Cigna og formidle deres produkter, da vi på den måde kan tilbyde dig nogle af de bedste forsikringer på markedet.
Læs mere om Cigna og vores samarbejde med dem her

Vi arbejder konstant på, at skabe relevante tilbud inden for sundhed og helbred til vores kunder.

Læs mere om vores andre samarbejdspartnere her.

Hvem er vi?

Martin von Kiær

Founder & CEO

Martins vision som grundlægger er at give mennesker mulighed for at få den bedst mulige behandling verden kan tilbyde – uafhængigt af landegrænser.

Martin er uddannet indenfor forsikring suppleret med en MBA og han har arbejdet med forsikring i mere end 30 år, både i Danmark og internationalt – de seneste mange år primært med helbredsforsikring.

Erling Koch-Nielsen

Co-founder & COO

Erling har sammen med Martin grundlagt selskabet og har gennem mange år arbejdet med risikoanalyser og information og bl.a. opbygget en risikodatabase og -portal anvendt i Europæiske Rejseforsikring gruppen.

Erling er uddannet som cand. mag i historie og samfundsfag og MA i historie.Niels Grosen

Partner & Business Development Director

Niels er partner i selskabet og primært ansvarlig for udviklingsaktiviteter – både på produkt-, kunde- og markedssiden.

Niels har godt 10 års erfaring fra forsikring og har derudover flere års erfaring fra både B2C og B2B miljøer på de nordiske markeder og er uddannet som MBA.Andreas Aagaard

Content & Marketing Manager

Andreas er ansvarlig for at opretholde og udvikle vores digitale tilstedeværelse, herunder vores website, sociale medier og andre platforme.

Andreas er også involveret i planlægning af forskellige marketingaktiviteter. Han har en bachelorgrad i international handel og markedsføring.


Cava

Kundeambassadør og højt humør

Vuf!

Fredrik Kjellström

Sales Development Manager

Fredrik er ansvarlig for salg og udvikling i Sverige og er en erfaren forretningsudvikler med mere end 15 års erfaring inden for liv, investering og forsikring.

Fredrik er uddannet i business, forretningsudvikling og forsikring og har ledt og udviklet virksomheder i Sverige med produktudvikling, strategisk planlægning og vækst.

Følg os på

Health Insurance Instantly LinkedIn Health Insurance Instantly Facebook

HubSpot Video