Dit helbred. Dit valg.

Den bedste sikkerhed for din virksomhed

Vi ved, at fravær hos nøglepersoner kan være katastrofalt, og selvom vi ikke kan forhindre alvorlig sygdom, kan vi hjælpe, når den rammer.

Kan din virksomhed tåle "at blive syg"?

Mange virksomheder bruger ressourcer på at sikre driften og virksomhedens resultater mod ting som brand, hackerangreb, udsving i valuta eller nedbrud i IT-systemer. Men hvad gør du, hvis en af dine vigtigste ressourcer, medarbejderne, rammes af sygdom?

Med en Helbredsforsikring fra os skaber du den højest mulige sikkerhed for din virksomhed og jeres medarbejdere. 

Valget er dit. En Helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly fortsætter, der hvor sundhedsforsikringen slipper.

Kontakt os på +45 31 63 83 03 eller bliv ringet op af en rådgiver 

Book tid med en rådgiver

Dit bedste alternativ til en sundhedsforsikring

Som de eneste dækker vi...
Hjerte- og lungesygdomme
Kræftbehandling
Speciallæge uden henvisning
Enestue ved indlæggelse
Receptpligtig medicin
og meget mere...

Det gør det fleste sundhedsforsikringer ikke. Det gør vores Helbredsforsikring – og meget mere til. Og du har helt frit valg af behandling uden krav om henvisning. Sådan kommer du hurtigt videre.

Hos os er du dækket som ingen andre steder.

Frit valg

Undgå ventetider, og få den hurtigste vej til den bedst mulige behandling.

Kun det bedste

Fasthold og tiltræk de bedste medarbejdere med en unik fordel.

Risikostyring

Beskyt virksomheden - fravær af ledelse og nøglepersoner kan være katastrofalt.

Har I allerede en sundhedsforsikring i dag?

I har måske allerede en almindelig sundhedsforsikring i dag uden i detaljer at være klar over, hvordan den egentlig dækker jer. Vi har lavet en overordnet sammenligning af, hvordan Health Insurance Instantly dækker i forhold til de største selskaber indenfor almindelig sundhedsforsikring. Gå på opdagelse selv, eller tal med en rådgiver, om den bedste løsning for jer.

Gå til sammenligning

Få en gratis sammenligning fra uvildig 3. part

Vi er så sikre på, at vores forsikring er markant bedre end resten af markedet, at vi tilbyder jer en gratis sammenligning lavet af en uvildig 3. part. Her vil I kunne se en detaljeret sammenligning af jeres nuværende sundhedsforsikring i forhold til vores Helbredsforsikring, så du punkt for punkt kan se, hvilke forskelle der er. På den måde kan du tage aktivt stilling til, om I er sikret, som I ønsker.

Kontakt os på formularen nedenfor, hvis du ønsker en gratis, uvildig sammenligning.

Tal med en rådgiver

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og hjælper dig og din virksomhed til den bedste løsning.

 

Vidste du at...
En CEO, der er hospitalsindlagt i 10 dage, i gennemsnit medfører 4% nedgang i operating profit? og at risikoen for at CEO’en efterfølgende bliver erstattet øges med 15%

  • 73% af de sager de almindelige sundhedsforsikringer behandler er enten psykolog hjælp, eller fysioterapi / kiropraktor?
  • Health Insurance Instantly er det eneste selskab, der giver dig mulighed for selv at vælge kræftbehandling i udlandet?
  • Kun Health Insurance Instantly giver dig adgang til forebyggende screeninger på f.eks. kræft?

Investér rigtigt i dine medarbejderes helbred

Med en fuldt dækkende Helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly får du og dine medarbejderne en sikkerhed, der er langt højere end hos nogen af de eksisterende udbydere på markedet. Vi giver dig som de eneste i Danmark mulighed for at komme til førende hospitaler og klinikker, både nationalt og internationalt. Du er altså sikret adgang til den bedst mulige behandling - også selvom den findes i f.eks. Tyskland eller Schweiz.

Helbredsforsikring til erhverv

Læge via mobil - Ny fordel inkluderet i din Helbredsforsikring

Som noget nyt, får alle kunder adgang til Læge via mobil, leveret af Eyr Medical. Her kan du hurtigt booke en lægekonsultation, ligesom hos din egen praktiserende læge. Lægerne kan hjælpe med symptomer, recepter og henvisninger. 

Med Læge via mobil, kan du ubegrænset og uden ekstraomkostninger benytte dig af lægekonsultationer fra sofaen, kontoret eller på rejsen. Korte ventetider og åbningstiderne i hverdage mellem 08-22 og 10-22 i weekenden gør, at du altid kan finde tid til lægekonsultation.

Læs mere om Læge via mobil.

Hvordan fungerer det?

Vores forsikring fungerer uden krav om, at du skal benytte det offentlige sundhedssystem i Danmark. Det betyder, at du ikke behøver en henvisning fra egen læge for f.eks. at komme til undersøgelse hos en speciallæge. Du har naturligvis stadig adgang til din praktiserende læge og resten af det offentlige sundhedssystem – der er bare ikke noget krav om, at du skal bruge det; det er dit frie valg.

Du kan vælge at forsikre alle virksomhedens medarbejdere eller alene vælge at forsikre udvalgte nøglepersoner. Vores forsikring er ikke ”one size fits all” – derfor sammensættes jeres produkt efter netop jeres behov. Selvrisiko, dækning for forebyggende helbredsundersøgelser og screeninger, betaling af medicin – eller alene dækning for hospitalsindlæggelse og operationer? Vores forsikring sammensættes efter jeres ønsker og behov – og vi rådgiver og vejleder jer naturligvis til det rigtige produkt.

International ekspertise til rådighed

Med mulighed for undersøgelse og behandling ikke blot i det offentlige system i Danmark, men også på danske og udenlandske privathospitaler og klinikker, får I dels mulighed for hurtigere at få en diagnose, men også at komme hurtigere til den bedst mulige behandling for en given sygdom.

Det bedste valg for dine medarbejdere

En Helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly dækker langt bredere end de almindelige sundhedsforsikringer, og omfatter f.eks. også alvorlige og kroniske sygdomme, forebyggende undersøgelser og screeninger samt frit valg af behandling internationalt. Alt sammen områder hvor de almindelige sundhedsforsikringer har ingen eller meget begrænset dækning.

Når skaden sker

Med en Helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly får du den i særklasse bedste dækning på markedet. På mange mindre sager, f.eks. fysioterapi, kiropraktik eller konsultation hos en speciallæge behøver du faktisk ikke en gang kontakte os, inden du går i gang – har du behov for assistance til at finde den rigtige behandler, står vi selvfølgelig altid klar med hjælp.

Er det mere alvorligt kommer hele Cigna’s store netværk til sin ret. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor ventetiden er kortest og behandlingen bedst til netop dig. Vi præsenterer dig for de relevante behandlingsmuligheder i ind- og udland – og lader dig vælge, hvor du helst vil behandles.

Vi ser på, hvor i verden der pt. er den bedst mulige behandling og de bedste resultater på en given diagnose. Vi ved, hvor de bedste specialister findes.

Helbredsforsikring erhverv

Stærke kræfter i ryggen

Vi har valgt at samarbejde med forsikringsselskabet Cigna, som er et af verdens førende selskaber indenfor Helbredsforsikring, og alene fokuserer på dette område. Cigna har oprindeligt rødder i USA, men er i dag en global virksomhed med lokale afdelinger i mange lande.

Cigna servicerer på nuværende tidspunkt mere end 50 millioner kunder og er nummer 13 på 2020-udgaven af Fortune 500. Med et globalt netværk af hospitaler, klinikker og læger er kunderne hos Cigna sikret adgang til den bedste ekspertise, uanset hvad de fejler eller hvor de befinder sig.