Vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Med en forsikring gennem Health Insurance Instantly og Cigna kan du frit vælge, hvor du ønsker at blive undersøgt og behandlet. Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige sted, har du adgang til hele Cignas globale netværk af hospitaler, klinikker og læger. Du kan finde Cignas netværk ved at logge ind på dit Cigna Customer Area - Eller ved at kontakte os for vejledning.

I tillæg til Cignas netværk har vi i Health Insurance Instantly samlet en række særligt udvalgte samarbejdspartnere i Danmark, som hver især er specialiceret indenfor deres område. Vi ønsker at vores kunder får den behandling der der bedst for dem. Læs mere om vores samarbejdspartnere og hvordan de sikrer netop dette.

logo-cigna
eyr logo
progardia logo
NNC logo
CPH privathospital logo
logo-soeernesprivathospital_sph-color

Cigna Global Health Insurance

Cigna logo

Global helbredspartner

Vi har valgt at samarbejde med Cigna, som er et af verdens førende selskaber indenfor helbredsforsikring. Cigna har oprindeligt rødder i USA, men er i dag en global virksomhed med lokale afdelinger i mange lande.

Cigna servicerer på nuværende tidspunkt mere end 180 millioner kunder i over 200 lande og yder lokal support i hele verden. Vores samarbejde med Cigna, sørger for at du med en helbredsforsikring kan få adgang til førende hospitaler, klinikker og specialister i hele verden.

Læs mere om vores samarbejde med Cigna Global

Eyr Medical - Læge via Mobil

Eyr Medical

Gratis lægekonsultationer lige fra din telefon

Som kunde hos Health Insurance Instantly, får du og din husstand gratis adgang til Læge via mobil.

Med Læge via mobil - leveret af Eyr Medical - kan du altid få fat på en højt kvalificeret læge, uden at skulle bestille tid, døje med lange ventetider eller besøge lægehuset. Konsultationen kan afholdes fra stuen, kontoret eller på ferien. På den måde gøres det nemt og hurtigt at få tjekket diverse sygdomsymptomer og få den rette helbredsmæssige rådgivning.

Lægerne hos Eyr kan hjælpe dig med en lang række symptomer og kan give dig lægelig rådgivning, udskrive recepter, lægeerklæringer, og henvisninger. Den korteste og hurtigeste vej til lægehjælp.

Læs mere om Læge via mobil gennem Health Insurance Instantly

Progardia Healthcare - Privathospital

progardia bygning

MR scanning med det nyeste udstyr

Tid, Kvalitet og Faglighed er ledetråden, når vi hjælper dig til enten at få et helbredstjek eller fjerne uvished omkring eventuel sygdom. Vi tager os tid dine spørgsmål og med førende fageksperter samt nyeste udstyr, får du den bedste rådgivning og kvalitet i afklaringen af din sundhedstilstand.

Progardia foretager MR-skanninger af helkrop og øvrige kropsdele. Derudover foretager vi som den eneste private aktør i Danmark MR-skanning af prostata jf. de nationale og internationale retningslinjer samt prostatabiopsi i mellemkødet.

Læs mere på Progardia.dk 

Nordic Netcare - Online fysioterapi

NNC logo

Online hjælp til smerter i bevægeapperatet 

Nordic Netcare har i næsten 20 år hjulpet mere end 600.000 personer i hele Norden med smerter i bevægeapparatet. Nordic Netcare har mere end 70 sundhedsfaglige sagsbehandlere ansat, og alle er uddannet og autoriseret som enten fysioterapeut eller kiropraktor. Alle sagsbehandlere er altid opdateret på den nyeste evidensbaserede viden indenfor deres rådgivningsområde. I tillæg til dette repræsenterer teamet en lang række relevante kompetencer indenfor forskellige sportsgrene, træningsmetoder, forskning samt praktisk behandlererfaring.

Nordic Netcare er i dag en af de førende sundhedsaktører i Norden - drevet af en passion for at motivere mennesker til at gøre en egenindsats for eget helbred. Vores mål er, at du hurtigst muligt kan fortsætte din dagligdag, som du ønsker det.

Læs mere på NordicNetcare.dk

CPH Privathospital

CPH Privathospital logo

CPH Privathospital – omsorg, tryghed og førsteklasses behandling

Vi tilbyder bl.a. skræddersyede helbredsundersøgelser i trygge og sikre rammer, og har derudover 14 forskellige specialer, hvor du kan forvente:

  • Ingen/kort ventetid på konsultation og behandling
  • Bedst dokumenteret behandling med det nyeste udstyr
  • Tryghed, omsorg og samme speciallæge igennem hele forløbet

CPH Privathospital blev grundlagt fordi vi ønsker at give vore patienter/klienter mulighed for at få: omsorg, tryghed og førsteklasses behandling - og hvor det ikke kun handler om at følge den gule stribe i gulvet.

Privathospitalet er beliggende i Farum Centrum, tæt på København.

Søernes Privathospital

logo-soeernesprivathospital

Søernes Privathospital - Den bedste behandling i de bedste rammer.

Vi tror på, at der skal være tid til dig – ikke ventetid.

På Søernes Privathospital tilbyder vi 12 forskellige specialer.

Ambitionen er at tilbyde den højeste ekspertise i de bedste rammer for vores patienter og dermed det bedste patientforløb fra første kontakt med os.

Søernes Privathospital er beliggende på Frederiksberg med direkte udsigt til Sortedamssøerne. 

Helbredsforsikring til erhverv?

Beskyt dine medarbejdere ved at sikre dem hurtig udredning og behandling hos nogle af verdens bedste behandlingssteder. 

Gå til Erhverv