Vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Med en forsikring gennem Health Insurance Instantly og Cigna kan du frit vælge, hvor du ønsker at blive undersøgt og behandlet. Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige sted, har du adgang til hele Cignas globale netværk af hospitaler, klinikker og læger. Du kan finde Cignas netværk ved at logge ind på dit Cigna Customer Area - Eller ved at kontakte os for vejledning.

I tillæg til Cignas netværk har vi i Health Insurance Instantly samlet en række særligt udvalgte samarbejdspartnere i Danmark, som hver især er specialiceret indenfor deres område. Vi ønsker at vores kunder får den behandling der der bedst for dem. Læs mere om vores samarbejdspartnere og hvordan de sikrer netop dette.

cignahlthcr_logo_color_pos_sm_rgb
eyr logo
progardia logo
NNC logo
CPH privathospital logo
logo-soeernesprivathospital_sph-color
logo-soeernesprivathospital_sph-color-1
comadso logo
Logo, oejenhospitalet danmark, low res
primaryandname
logo
download
Logo 512px
Untitled design (1)
2100_logo

Læs mere om Helbredsforsikring og hvordan du kan få adgang til vores mange kompetente samarbejdspartnere.

Mere om forsikringen ➤

Cigna Global Health Insurance

cignahlthcr_logo_color_pos_sm_rgb

Global helbredspartner

Vi har valgt at samarbejde med Cigna, som er et af verdens førende selskaber indenfor helbredsforsikring. Cigna har oprindeligt rødder i USA, men er i dag en global virksomhed med lokale afdelinger i mange lande.

Cigna servicerer på nuværende tidspunkt mere end 180 millioner kunder i over 200 lande og yder lokal support i hele verden. Vores samarbejde med Cigna, sørger for at du med en helbredsforsikring kan få adgang til førende hospitaler, klinikker og specialister i hele verden.

Læs mere om vores samarbejde med Cigna Global

Eyr Medical - Læge via Mobil

Eyr Medical

Gratis lægekonsultationer lige fra din telefon

Som kunde hos Health Insurance Instantly, får du og din husstand gratis adgang til Læge via mobil.

Med Læge via mobil - leveret af Eyr Medical - kan du altid få fat på en højt kvalificeret læge, uden at skulle bestille tid, døje med lange ventetider eller besøge lægehuset. Konsultationen kan afholdes fra stuen, kontoret eller på ferien. På den måde gøres det nemt og hurtigt at få tjekket diverse sygdomsymptomer og få den rette helbredsmæssige rådgivning.

Lægerne hos Eyr kan hjælpe dig med en lang række symptomer og kan give dig lægelig rådgivning, udskrive recepter, lægeerklæringer, og henvisninger. Den korteste og hurtigeste vej til lægehjælp.

Læs mere om Læge via mobil gennem Health Insurance Instantly

Progardia Healthcare - Privathospital

Progardia privathospital

MR scanning med det nyeste udstyr

Tid, Kvalitet og Faglighed er ledetråden, når vi hjælper dig til enten at få et helbredstjek eller fjerne uvished omkring eventuel sygdom. Vi tager os tid dine spørgsmål og med førende fageksperter samt nyeste udstyr, får du den bedste rådgivning og kvalitet i afklaringen af din sundhedstilstand.

Progardia foretager MR-skanninger af helkrop og øvrige kropsdele. Derudover foretager vi som den eneste private aktør i Danmark MR-skanning af prostata jf. de nationale og internationale retningslinjer samt prostatabiopsi i mellemkødet.

Læs mere på Progardia.dk

Nordic Netcare - Online fysioterapi

Nordic Netcare

Online hjælp til smerter i bevægeapperatet 

Nordic Netcare har i næsten 20 år hjulpet mere end 600.000 personer i hele Norden med smerter i bevægeapparatet. Nordic Netcare har mere end 70 sundhedsfaglige sagsbehandlere ansat, og alle er uddannet og autoriseret som enten fysioterapeut eller kiropraktor. Alle sagsbehandlere er altid opdateret på den nyeste evidensbaserede viden indenfor deres rådgivningsområde. I tillæg til dette repræsenterer teamet en lang række relevante kompetencer indenfor forskellige sportsgrene, træningsmetoder, forskning samt praktisk behandlererfaring.

Nordic Netcare er i dag en af de førende sundhedsaktører i Norden - drevet af en passion for at motivere mennesker til at gøre en egenindsats for eget helbred. Vores mål er, at du hurtigst muligt kan fortsætte din dagligdag, som du ønsker det.

Læs mere på NordicNetcare.dk

CPH Privathospital

CPH Privathospital

CPH Privathospital – Omsorg, tryghed og førsteklasses behandling

Vi tilbyder bl.a. skræddersyede helbredsundersøgelser i trygge og sikre rammer, og har derudover 14 forskellige specialer, hvor du kan forvente:

  • Ingen/kort ventetid på konsultation og behandling
  • Bedst dokumenteret behandling med det nyeste udstyr
  • Tryghed, omsorg og samme speciallæge igennem hele forløbet

CPH Privathospital blev grundlagt fordi vi ønsker at give vore patienter/klienter mulighed for at få: omsorg, tryghed og førsteklasses behandling - og hvor det ikke kun handler om at følge den gule stribe i gulvet.

Privathospitalet er beliggende i Farum Centrum, tæt på København.

Søernes Privathospital

Soernes privathosital

Søernes Privathospital - Den bedste behandling i de bedste rammer.

Vi tror på, at der skal være tid til dig – ikke ventetid.

På Søernes Privathospital tilbyder vi 12 forskellige specialer.

Ambitionen er at tilbyde den højeste ekspertise i de bedste rammer for vores patienter og dermed det bedste patientforløb fra første kontakt med os.

Søernes Privathospital er beliggende på Frederiksberg med direkte udsigt til Sortedamssøerne. 

Healper

Healper

Healper - Find psykologen som passer til dig

Det kan være svært at finde psykologen, som passer til dig og din situation, derfor samarbejder vi med Healper.

Udfyld et kort spørgeskema og bliv matchet med mere end 1.100 psykologer i hele Danmark, så du får en psykolog, der passer til netop dine ønsker og behov. Healper samarbejder udelukkende med gode certificerede terapeuter, så du trygt kan fokusere på din terapi.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige psykolog og komme hurtigt i gang med din terapi, så du får den hjælp, du har brug for.

Læs mere på Healper.dk – OBS: skal du bestille tid, skal du anvende dette link, specielt til Health Insurance Instantly-kunder Bliv matched med terapeut som kunde her

Øjenhospitalet Danmark

oejenhospitalet danmark

”En stræben efter det fremragende”  

Øjenhospitalet Danmark er stedet, der stræber efter det fremragende, så der altid præsteres den bedste undersøgelse og behandling for den enkelte patients øjne og syn. Klinikken skal være den foretrukne, når det handler om synet og afklaring af øjensygdom, for en selv eller ens nærmeste.

Vi afsætter god tid af til hver undersøgelse og behandling – uden ventetid.
Patienterne vil opleve den kompromisløse kvalitet i vores tilgang og efter grundig undersøgelse, gives nærværende rådgivning i ”øjenhøjde”.
Vi kan tilbyde den bedste behandling, såvel fagligt som personligt, hver eneste gang.

Øjenhospitalet Danmark involverer sig i og medvirker til at dokumentere den nyeste teknologi og opbygning af maksimal ekspertise, til videreudvikling af klinikkens personale og til fordel for klinikkens patienter.

Klinikken ligger let tilgængelig for bil, tog og bus. Kommer du i bil er der gode parkeringsmuligheder, helt gratis.

Læs mere hos Øjenhospitalet Danmark

Hjertelæge Christian Lange

Christian Lange

Overlæge – Specialist i hjertesygdomme

Christian Lange har i en årrække fungeret som cheflæge og overlæge på kardiologiske afdelinger på danske og udenlandske hospitaler. Har særlig interesse i forebyggelse af åreforkalkning og tidlig opsporing og behandling af risikofaktorer for udvikling af blodpropper. I den mere eksotiske ende har han også fungeret som livlæge for sheiken af De Forenede Arabiske Emirater.

Klinikken tilbyder
Speciallægeklinikken tilbyder hurtig og kompetent udredning og behandling af hjerte-kar-sygdomme i attraktive omgivelser med professionelt og imødekommende personale. Vores målsætning er at tilbyde diagnostik og behandling på højeste niveau. Vi råder over det nyeste og mest avancerede udstyr til udredning af hjertelidelser og tidlig opsporing af åreforkalkning.

Læs mere på hjertlaege.dk

Bright Bird Health

download

Dit helbred og din livsstil

Hos Bright Bird Health er vi alle optaget af vores klienters velvære. Vi gennemfører de grundigste helbredsundersøgelser, skræddersyr individuelle sundhedsforløb, og er altid til rådighed for vores klienter. Vi excellerer i evidensbaserede og innovative sundhedsydelser af fineste kvalitet – alle med det ene, klare formål; at sikre din sundhed og tryghed, så du kan leve det liv du drømmer om.
 
Det, der er kendetegnende for vores sundhedsydelser – om der er tale om den helt store undersøgelse eller blot en enkelt blodprøve – er, at ALT udføres af vores læger og specialuddannede sundhedspersonale med mange års erfaring. Du møder derfor kun en og samme person under hele undersøgelsen og/eller forløbet, og vi kan hjælpe dig, din familie eller virksomhed indenfor forebyggende sundhed, graviditet, fødsel og barsel, ekspeditionsmedicin og meget mere.
 
Med Bright Bird Health bag dig, din familie eller virksomhed opnår du fordelene ved et fuldt helbredsoverblik. En grundig helbredsundersøgelse giver os grundlaget for sammen at finde balancen i dit liv. En personlig og skræddersyet tilgang til din sundhed er vejen til din trivsel og velvære.

Læs mere på brightbirdhealth.com

PrivatHospitalet Danmark

privathospitalet danmark

Din sundhed er vores ekspertise

Hos os kommer mennesket altid i første række, vi sætter højeste standard og gør os hver dag umage for at gøre os fortjent til at få patienternes tillid.

PrivatHospitalet Danmark har :

På privathospitalet udføres alle behandlinger af erfarent sundhedsfagligt personale og, speciallæger med specialistviden inden for deres områder, som arbejder tværfagligt og kan bidrage til udredning som sikrer den bedste behandling.

Privatklinikken Hjertediagnostisk

Hjertediagnostik

Hjertediagnostik

Privatklinikken Hjertediagnostik står for udredning og behandling af hjertesygdom på højeste faglige niveau, og drives af Thomas Kjeld, overlæge og speciallæge i intern medicin & hjertesygdomme

Thomas Kjeld har været speciallæge i hjertesygdomme og overlæge i en årrække ved det offentlige sundhedsvæsen og tilbyder personlig udredning og direkte kontakt med patienterne for at sikre kontinuitet og tryghed.

Læs mere på hjertediagnostik.dk

Vippa House - Helbredsundersøgelse

Vippa House

Vippa house er en privatejet helbredsklinik med alle facetter inden for sundhed og optimering af livsstil. Vores vision er bygget op efter princippet "DET HELE MENNESKE" hvor vi har klienten i fokus.

​Vi arbejder ud fra tanken om at optimere klientens livsstil, både fysisk og mentalt. Vi tilbyder en palette af forskellige muligheder, som sættes sammen efter ønske og behov.  

Sundhed som helhed
Formålet med helbredsundersøgelser er at klarlægge, om din daglige livsførelse indebærer risiko for livsstilssygdomme – f.eks. forhøjet blodtryk, stress, forhøjet kolesterol, type 2-diabetes samt overvægt.

Hos Vippa House tilbyder vi helbredsundersøgelser af høj kvalitet, der er skræddersyet til dig og dine behov 

Helbredsundersøgelse | Vippa House | Nærum

2100 Tid Samme Dag - Speciallæger i Almen Medicin

2100_logo

Speciallæger i Almen Medicin

2100 Tid Samme Dag er en moderne og nytænkende almen lægepraksis. Drevet af speciallæger i Almen Medicin, Sofie Helms & Frederik Tebering.

Læs mere på 2100tidsammedag.dk

Helbredsforsikring til erhverv?

Beskyt dine medarbejdere ved at sikre dem hurtig udredning og behandling hos nogle af verdens bedste behandlingssteder.