Få et tilbud
iStock-1346224623

Medicinske samarbejdspartnere

Med Health Insurance Instantly har du altid frit valg hvor og hvordan du ønsker, at blive undersøgt og behandlet, både i Danmark men også i udlandet.

Vi har dog stadig en række udvalgte samarbejdspartnere i Danmark, der alle er specialiserede inden for deres område, som konstant vokser.

Alt det vi dækker ➤
download-3
ZOLES logo_hi-res_NEW
NNC logo
CPH privathospital logo
logo-soeernesprivathospital_sph-color-1
Logo, oejenhospitalet danmark, low res
primaryandname
logo
download-1
progardia logo
Bright bird logo
Untitled design (1)
2100_logo
CP_LOGO_RGB_farve-cropped
nordic-cryo-logo-1
Cryo center cph
download-2-1
logo-original-200
Aleris_NY_RGB_Petrol
download-1-1

Eyr Medical - Læge via Mobil

download-3

Gratis lægekonsultationer - lige fra din telefon

Som kunde hos Health Insurance Instantly, får du og din husstand gratis adgang til Læge via mobil.

Med Læge via mobil - leveret af Eyr Medical - kan du altid få fat på en højt kvalificeret læge, uden at skulle bestille tid, døje med lange ventetider eller besøge lægehuset. Konsultationen kan afholdes fra stuen, kontoret eller på ferien. På den måde gøres det nemt og hurtigt at få tjekket diverse sygdomsymptomer og få den rette helbredsmæssige rådgivning.

Lægerne hos Eyr kan hjælpe dig med en lang række symptomer og kan give dig lægelig rådgivning, udskrive recepter, lægeerklæringer, og henvisninger. Uanset hvor du er.

Læs mere om Læge via mobil gennem Health Insurance Instantly

ZOLES®

ZOLES logo_hi-res_NEW

Individuelt designede indlægssåler

Lindring og forebyggelse af smerter

ZOLES er en førende dansk producent af skræddersyede 3D-printede indlægssåler, dedikeret til at forbedre livskvaliteten, mindske smerter og forebygge skader i fødder, ben, knæ og ryg gennem innovativ teknologi. ZOLES holder til i Espergærde, Nordsjælland med egne klinikker forskellige steder i landet.

Opdag den perfekte balance

ZOLES har leveret 3D-scanningsteknologi til fysioterapeuter og fodterapeuter i Danmark siden 2021 og revolutionerer pt. markedet for indlægssåler ved at have gjort den fysiske 3D-scanningsteknologi mobil og tilgængelig for alle. ZOLES specialdesignede fodsåler er registreret hos Lægemiddelstyrelsen. 

Du får dækket dine skræddersyede indlægssåler fra ZOLES, som en del af din forsikring. 

Læs mere og kom i gang på Zoles.dk

Progardia Healthcare - Privathospital

Progardia privathospital

MR scanning med det nyeste udstyr

Tid, Kvalitet og Faglighed er ledetråden, når vi hjælper dig til enten at få et helbredstjek eller fjerne uvished omkring eventuel sygdom. Vi tager os tid dine spørgsmål og med førende fageksperter samt nyeste udstyr, får du den bedste rådgivning og kvalitet i afklaringen af din sundhedstilstand.

Progardia foretager MR-skanninger af helkrop og øvrige kropsdele. Derudover foretager vi som den eneste private aktør i Danmark MR-skanning af prostata jf. de nationale og internationale retningslinjer samt prostatabiopsi i mellemkødet.

Læs mere på Progardia.dk

Nordic Netcare - Online fysioterapi

Nordic Netcare

Online hjælp til smerter i bevægeapperatet 

Nordic Netcare har i næsten 20 år hjulpet mere end 600.000 personer i hele Norden med smerter i bevægeapparatet. Nordic Netcare har mere end 70 sundhedsfaglige sagsbehandlere ansat, og alle er uddannet og autoriseret som enten fysioterapeut eller kiropraktor. Alle sagsbehandlere er altid opdateret på den nyeste evidensbaserede viden indenfor deres rådgivningsområde. I tillæg til dette repræsenterer teamet en lang række relevante kompetencer indenfor forskellige sportsgrene, træningsmetoder, forskning samt praktisk behandlererfaring.

Nordic Netcare er i dag en af de førende sundhedsaktører i Norden - drevet af en passion for at motivere mennesker til at gøre en egenindsats for eget helbred. Vores mål er, at du hurtigst muligt kan fortsætte din dagligdag, som du ønsker det.

Læs mere på NordicNetcare.dk

CPH Privathospital

CPH Privathospital

CPH Privathospital – Omsorg, tryghed og førsteklasses behandling

Vi tilbyder bl.a. skræddersyede helbredsundersøgelser i trygge og sikre rammer, og har derudover 14 forskellige specialer, hvor du kan forvente:

  • Ingen/kort ventetid på konsultation og behandling
  • Bedst dokumenteret behandling med det nyeste udstyr
  • Tryghed, omsorg og samme speciallæge igennem hele forløbet

CPH Privathospital blev grundlagt fordi vi ønsker at give vore patienter/klienter mulighed for at få: omsorg, tryghed og førsteklasses behandling - og hvor det ikke kun handler om at følge den gule stribe i gulvet.

Privathospitalet er beliggende i Farum Centrum, tæt på København.

Søernes Privathospital

Soernes privathosital

Søernes Privathospital - Den bedste behandling i de bedste rammer.

Vi tror på, at der skal være tid til dig – ikke ventetid.

På Søernes Privathospital tilbyder vi 12 forskellige specialer.

Ambitionen er at tilbyde den højeste ekspertise i de bedste rammer for vores patienter og dermed det bedste patientforløb fra første kontakt med os.

Søernes Privathospital er beliggende på Frederiksberg med direkte udsigt til Sortedamssøerne. 

Healper

Healper

Healper - Find psykologen, som passer til dig

Det kan være svært at finde psykologen, som passer til dig og din situation, derfor samarbejder vi med Healper.

Udfyld et kort spørgeskema og bliv matchet med mere end 1.100 psykologer i hele Danmark, så du får en psykolog, der passer til netop dine ønsker og behov. Healper samarbejder udelukkende med gode certificerede terapeuter, så du trygt kan fokusere på din terapi.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige psykolog og komme hurtigt i gang med din terapi, så du får den hjælp, du har brug for.

Læs mere på Healper.dk
OBS: skal du bestille tid, skal du anvende dette link, specielt til Health Insurance Instantly-kunder Bliv matched med terapeut som kunde her

Øjenhospitalet Danmark

oejenhospitalet danmark

”En stræben efter det fremragende”  

Øjenhospitalet Danmark stræber efter det fremragende, så der altid præsteres den bedste undersøgelse og behandling for den enkelte patients øjne og syn. Klinikken skal være den foretrukne, når det handler om synet og afklaring af øjensygdom.

Vi afsætter god tid af til hver undersøgelse og behandling – uden ventetid. Patienterne vil opleve den kompromisløse kvalitet i vores tilgang og efter grundig undersøgelse, gives nærværende rådgivning.
Vi kan tilbyde den bedste behandling, såvel fagligt som personligt, hver eneste gang.

Øjenhospitalet Danmark involverer sig i og medvirker til at dokumentere den nyeste teknologi og opbygning af maksimal ekspertise, til videreudvikling af klinikkens personale og til fordel for klinikkens patienter.

Læs mere hos Øjenhospitalet Danmark

Hjertelæge Christian Lange

Christian Lange

Overlæge – Specialist i hjertesygdomme

Christian Lange har i en årrække fungeret som cheflæge og overlæge på kardiologiske afdelinger på danske og udenlandske hospitaler. Har særlig interesse i forebyggelse af åreforkalkning og tidlig opsporing og behandling af risikofaktorer for udvikling af blodpropper. I den mere eksotiske ende har han også fungeret som livlæge for sheiken af De Forenede Arabiske Emirater.

Klinikken tilbyder
Speciallægeklinikken tilbyder hurtig og kompetent udredning og behandling af hjerte-kar-sygdomme i attraktive omgivelser med professionelt og imødekommende personale. Vores målsætning er at tilbyde diagnostik og behandling på højeste niveau. Vi råder over det nyeste og mest avancerede udstyr til udredning af hjertelidelser og tidlig opsporing af åreforkalkning.

Læs mere på hjertlaege.dk

Bright Bird Health

download

Dit helbred og din livsstil - Helbredsundersøgelser

Hos Bright Bird Health er vi alle optaget af vores klienters velvære. Vi gennemfører de grundigste helbredsundersøgelser, skræddersyr individuelle sundhedsforløb, og er altid til rådighed for vores klienter. Vi excellerer i evidensbaserede og innovative sundhedsydelser af fineste kvalitet – alle med det ene, klare formål; at sikre din sundhed og tryghed, så du kan leve det liv du drømmer om.
 
Alt udføres af vores læger og specialuddannede sundhedspersonale med mange års erfaring. Du møder kun en og samme person under hele undersøgelsen og/eller forløbet, og vi kan hjælpe dig, din familie eller virksomhed indenfor forebyggende sundhed, graviditet, fødsel og barsel, ekspeditionsmedicin og meget mere.
 
Med Bright Bird Health bag dig, din familie eller virksomhed opnår du fordelene ved et fuldt helbredsoverblik. En grundig helbredsundersøgelse giver os grundlaget for sammen at finde balancen i dit liv.

Læs mere på brightbirdhealth.com

2100 Tid Samme Dag - Speciallæger i Almen Medicin

2100_logo

Speciallæger i Almen Medicin

2100 Tid Samme Dag er en moderne og nytænkende almen lægepraksis. Drevet af speciallæger i Almen Medicin, Sofie Helms & Frederik Tebering.

Som navnet røber, kan du være sikret en tid samme dag.

Læs mere på 2100tidsammedag.dk

Vippa House - Helbredsundersøgelse

Vippa House

Vippa house er en privatejet helbredsklinik med alle facetter inden for sundhed og optimering af livsstil. Vores vision er bygget op efter princippet "Det hele menneske" hvor vi har klienten i fokus.

​Vi arbejder ud fra tanken om at optimere klientens livsstil, både fysisk og mentalt. Vi tilbyder en palette af forskellige muligheder, som sættes sammen efter ønske og behov.  

Sundhed som helhed
Formålet med helbredsundersøgelser er at klarlægge, om din daglige livsførelse indebærer risiko for livsstilssygdomme – f.eks. forhøjet blodtryk, stress, forhøjet kolesterol, type 2-diabetes samt overvægt.

Hos Vippa House tilbyder vi helbredsundersøgelser af høj kvalitet, der er skræddersyet til dig og dine behov 

Helbredsundersøgelse | Vippa House | Nærum

ADHD Specialisterne

Logo (2)

 Landsdækkende psykiatrisk specialklinik

ADHD Specialisterne er specialiseret i online behandling.
De leverer behandling af højeste kvalitet, deres fokus på fleksibilitet overfor patienterne gør, at de kan holde deres venteliste nede. Det betyder, at du som patient ikke skal vente i lang tid, for at få den hjælp du har brug for.

Læs mere på adhdspecialisterne.dk

Hud- og Hyperhidroseklinikken

hud og hyperhidroseklinikken

Hudklinik 

Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken er de specialister indenfor dermatologi, herunder bl.a. udslæt, eksem, psoriasis, behandling og forebyggelse af modermærke kræft og hyperhidrose.

Patienterne oplever og sætter pris på tid, faglighed og omsorg for den enkelte, som de mødes af fra første kontakt og hele vejen igennem forløbet.

I klinikken tilbydes udredning og behandling af alle dermatologiske tilstande, der kan håndteres uden for sygehusregi. Behandling er mulig på de tre klinikker i København, Fakse og Herning.

Læs mere på hudoghyperhidroseklinikken.dk

aCure Privathospital

acureprivathospital

Rygkirurgi, ortopædkirurgi, mave- tarm kirurgi mv.

aCure er et mindre privathospital, hvor der er tid og overskud til hver enkelt patient i en stille og rolig atmosfære, hvor hele staben sikrer et godt og trygt ophold.

Patienterne behandles med allerstørste omsorg og nærhed i et individuelt behandlingsforløb af høj kvalitet, hvor der også er plads til at tage hensyn til patientens ønsker.

aCure Privathospital tilbyder højt specialiseret behandling inden for rygkirurgi, ortopædkirurgi, mave- tarmkirurgi og flere andre specialer, ligesom vi har det nyeste apparatur til MR-skanning, røntgen mv.

Læs mere på acurecph.dk

Chartlottenlund Privathospital

CP_Logo

Nordsjællands førende inden for øre-, næse- og halsbehandlinger

Charlottenlund Privathospital er specialiseret i lidelser relateret til ører, næse og hals. Vi har samlet Danmarks førende konsulenter, og vi tilbyder alle former for øre-, næse- og halskirurgiske undersøgelser, behandlinger og operationer. Udover dette tilbyder vi også diagnose og behandling af søvnapnø samt høreapparatterapi. Professionalisme og omsorg for patienten er i højsædet hos alle vores praktiserende læger, så du er i trygge hænder hos os.

Vi befinder os på 3. sal i højhuset på 4 Jægersborg Allé, hvor vores nyindrettede, lyse og eksklusive faciliteter tilbyder en udsigt over Charlottenlund Skov.

Læs mere på charlottenlund-privathospital.dk

Cryo Center Copenhagen

CCC

Specialister i smertebehandling

Cryo Center Copenhagen står unikt som Danmarks første og eneste smerteklinik, der er specialiseret i avanceret smertebehandling ved hjælp af ultralydsvejledt Cryoneurolyse - en metode baseret på frysning af nerver. Vores særpræg er, at vi er dedikerede til at levere smertelindring uden brug af opioider, altså potentielt afhængighedsskabende stoffer som morfin.

Ved at kombinere vores ekspertise med den nyeste teknologi stræber vi efter at forbedre livskvaliteten for dem, der lider af både akutte og kroniske smerter. Vores mission er at tilbyde patienter en smertefri og dermed højere livskvalitet.

Læs mere på www.stopsmerten.dk

Nordic Cryo Clinic og cryoterapi

nordic-cryo-logo-1

Cryoterapi hos Nordic Cryo Clinic

Hos Nordic Cryo Clinic tilbyder vores team af erfarne øre-næse-hals-læger dig en effektiv og skånsom behandling gennem avanceret cryoterapi. Cryoterapi er en veldokumenteret behandlingsform, hvor vi, ved at fryse et specifikt område i din næse, opnår langvarig lindring af symptomer såsom stoppet næse, løbenæse, helårssnue, nysen, allergi og søvnrelaterede gener som fx dårlig søvn og snorken. Hver behandling tilpasses den enkelte patients behov og udføres med den højeste standard for sikkerhed og komfort.

Læs mere på www.nordiccryoclinic.dk

Innana Weiss, MD - Behandling af hud, ansigt & krop

Inanna Weiss

Specialister i hudkræft, hudsygdomme, ansigt- og plastikkirurgi

Hos Dr. Inanna Weiss er vi specialister i behandling af Hudkræft, Hudsygdomme og Plastikkirurgi. Dr. Weiss er Skandinaviens førende ekspert indenfor rekonstruktion efter fjernelse af alle typer hudkræft med Mohs kirurgi. Vi tilbyder behandling af hudkræft med vævsbesparende teknik, der sikrer komplet fjernelse af hudkræften med mindst muligt "spild" af sundt væv.

Hos Dr. Inanna Weiss tilbyder vi også konsultation og udredning, både funktionelle og æstetiske.

Dr. Weiss er specialistudannet i behandling af Vaskulære Malformationer og Hemangiomer ved St. Lukes-Roosevelt Hospital Center.

Læs mere ved www.inannaweiss.dk

Smerteklinikken 

logo-original-200

Smerteklinik.nu hjælper dig som har kroniske smerter

Vores online klinik tilbyder medicinsk behandling for kroniske smerter uanset årsag og uden ventetid. Du kan få hjælp hos os efter udredning. Det er ikke nødvendigt at du har fået en diagnose. Vi ordinerer alle slags smertelindrende præparater som man køber på apoteket inkl. cannabisprodukter. Vi kan tale i telefon eller gennemføre videokonsultationer uanset hvor du befinder dig. Vi taler dansk, engelsk, tysk og italiensk. Vi kommunikerer på "skandinavisk" med vores kunder i Sverige og Norge. Behandling med Naltrexone i små doser (LDN) er muligt i hele Europa i samarbejde med apoteker i Tyskland, Schweiz og Holland.

Speciallæge Stephan Alpiger og sygeplejerske Kirsten Bang er specialister som har behandlet smerter i 18 år både monofagligt og tværfagligt.

Læs mere på www.smerteklinik.nu og www.ldnklinikken.dk

Nordjysk Speciallægeklinik

Nordjysk Speciallægeklinik 1

Hjertekarsygdomme,  Ultralydscanning, Sportskader og Helbredsunder­søgelser

Vi tilbyder kardiologiske undersøgelser og behandling, radiologisk ultralyd-diagnostik og behandling af ledsmerter. Derudover tilbyder vi forskellige helbredsundersøgelser, sportskardiologi og livsstilsmedicin.

Vi lader aldrig vores patienter vente, hverken på forundersøgelse eller på behandling, og har derfor ingen venteliste.

Vi bruger innovative metoder i vores diagnostik og behandling, og står for sikkerhed og en første-klasse behandling.

Nordjysk Speciallægeklinik ligger centralt i Hjørring med gode parkeringsmuligheder.

Læs mere på www.nordjyskklinik.dk

Privathospitalet Aleris

Aleris_NY_RGB_Petrol

Få styr på helbredet på Danmarks førende privathospital

Aleris har mere end 20 års erfaring i forebyggende helbredsundersøgelser på vores afdelinger rundt om i landet. Med udgangspunkt i din situation kan vores speciallæger i almen medicin hjælpe dig med at optimere din livsstil, så du kan forebygge sygdomme, øge din livskvalitet og fastholde det sunde liv. Vi kan skræddersy en helbredsundersøgelse, som matcher lige netop dig. Du kan også vælge en af vores populære helbredspakker, som er nøje sammensat med hvert deres fokus – afhængig af hvor i livet du er, og hvad der er vigtigt for dig.

Er der behov for yderligere udredning, har Aleris billedediagnostiske afdelinger og specialister inden for mere end 30 specialer, så vi kan sikre dig et trygt og sammenhængende forløb uden ventetid.

Aleris har hospitaler i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København og Ringsted.

Læs mere på www.aleris.dk