behandling i udlandet

Behandling i udlandet

Du kan få dækket udgifter ved behandling i udlandet og i hjemland med en Helbredsforsikring. Med mulighed for behandling og udredning i både udlandet og hjemme, er du ikke afhængig af ventetider og lignende i det danske sundhedssystem, men kan prioritere kompetencer og nyt udstyr fremfor hvilket hospitaler der er nærmest.

Kom til dér, hvor ventetiden er kortest og ekspertisen er størst. Vi hjælper dig naturligvis med at finde det rette sted, til netop dit behov.

Få et Tilbud ➤

Ønsker du dækning i udlandet ved længere ophold?

Tag din sundhedsforsikring med dig til udlandet, også hvis du flytter eller opholder dig i udlandet over længere tid. Vi mener, at enhver sygdom bør mødes med den bedste mulige behandling verden kan tilbyde. Men det er ikke sikkert, at den bedste behandling findes i Danmark - selvom vi har et godt sundhedsvæsen, er vi et lille land, og intet sundhedsvæsen i verden er det bedste til alt. Hos os har du frit valg, lokalt og internationalt.

HubSpot Video

Læs mere om forskellene ved sundhedsforsikring og Helbredsforsikring

Flytter du til eller opholder du dig i udlandet over en længere periode, er det en unik tryghed at være sikret den bedste behandling, med vores sygesikring i udlandet.

Mere om forsikringen ➤

Kontakt en rådgiver

Tal med en rådgiver om dine behov og hvordan vi kan hjælpe dig.

 +45 31 63 83 03  Send os en mail

Med en Helbredsforsikring kan du modtage behandling i udlandet såvel som i Danmark. Du er på den måde ikke begrænset af landegrænser og manglende lokal ekspertise. Her kan du benytte den nyeste viden og udstyr til netop din diagnose. Med i din forsikring er Læge via Mobil også inkluderet. Så er du altid sikret den rette hjælp, uden sprogforvirring.

Kræftbehandling i udlandet

Med en Helbredsforsikring er du også dækket for kræftbehandling og behandling af andre alvorlige og komplekse sygdomme. Også for kræftbehandling i udlandet kan du prioritere at benytte de specialister og det udstyr der er tilgængeligt til forebyggelse, undersøgelse og behandling på udenlandske privathospitaler, klinikker og specialister. Kræftbehandling i udlandet kan i nogle tilfælde være nødvendigt, for at du kan modtage den rette hjælp. Om det er grundet lange ventetide, om ekspertisen er bedre i et andet land eller noget helt tredje, så har du helt frit valg.

En Helbredsforsikring er din adgang til hurtigt at modtage i behandling, hvis du skulle blive ramt af sygdom, samt hurtigt få dig til private hospitaler, specialister og læger. Med en Helbredsforsikring er du sikret fuld dækning og hurtig behandling, ikke bare i Danmark, men i hele verden, hvor du vil behandles er dit frie valg.

Læs mere om dækningerne for vores Helbredsforsikring

Mulighed for behandling i udlandet - Hvorfor er det en god idé og hvordan fungerer det?

Ventetider varierer fra land til land, ligesom muligheden for at blive behandlet med det nyeste og bedste udstyr eller de nyeste behandlingsmetoder kan findes i udlandet. Ønsker du at benytte behandling i udlandet, kræves der ikke henvisning af egen læge. Opfølgende konsultationer kan fortsættes i Danmark.

Mange alvorlige sygdomme er ikke dækket på en almindelig sundhedsforsikring - det gælder f.eks. behandling af: 

  • Kræft
  • Kroniske lidelser
  • Komplekse sygdomme
  • Hjertelidelser

Disse, og meget mere, er dækket med en Helbredsforsikring. De fleste sundhedsforsikringer giver dig heller ikke frit valg til at vælge, hvor du vil behandles. 

Mange hospitaler i udlandet er vant til internationale patienter, og har oprettet afdelinger, der tager sig af netop patienter fra andre lande.

For eksempel dækker vi kræftbehandling i udlandet, så du på den måde har adgang til at blive behandlet med de nyeste metoder eller nyeste udstyr tilgængeligt, uanset om det findes i Danmark eller i udlandet.

Enhver sygdom bør mødes med den bedst mulige behandling
verden kan tilbyde

Om os

Få et Tilbud ➤

Behandling i udlandet kan foregå sådan:

  • Du kontakter os – f.eks. efter at have fået en diagnose, f.eks. fra en offentlig praktiserende læge eller en privatlæge
  • Efter ønske fra dig som kunde, og sammen med vores samarbejdspartners eksperter leverer vi forslag til behandlingssted
  • Vi booker behandling efter aftale med dig og sørger for betalinsgaranti samt diverse informationer fra dig til hospitalet
  • Behandlingen gennemføres
  • Opfølgning og kontrol kan efter eget valg ske i det danske sundhedsvæsen eller på det behandlende hospital

Sådan hjælper vi dig og din sygdom med den bedste mulige behandling, verden kan tilbyde.

Vi leverer forsikringer, der sikrer de hurtigste og bedst mulige behandlinger på tværs af landegrænser – og dermed øger din sikkerhed og tryghed.

Det vil sige, at der er en lang række alvorlige sygdomme, hvor du ikke kan bruge din sundhedsforsikring til at blive behandlet - her vil du så være afhængig af det offentlige system, eller være nødt til at punge ud selv for den nødvendige behandling.

Hvorfor kan det være et problem? - det kan det fordi, der i det offentlige system kan være ventetider både på at blive udredt og få sin diagnose, men også på at blive behandlet. Derudover kan det være, at netop den behandling du har brug for, ikke er tilgængelig i det danske sundhedsvæsen - fordi intet sundhedssystem i verden er det bedste til alt.

Vores Helbredsforsikring løser dette problem - for vi dækker som udgangspunkt alle sygdomme; også kræft, hjertesygdomme og andre alvorlige lidelser - og vi giver dig adgang til undersøgelse og behandling på privathospitaler og klinikker; ikke bare i Danmark men også i udlandet.

Mere om forsikringen ➤

Læge via mobil

Udover dækning i hele verden, er servicen Læge via Mobil inkluderet i din forsikring. Så kan du altid komme i kontakt med en dansktalende læge, uanset om det er spørgsmål til pludselig opstået sygdom, gode råd til maveinfektioner eller lignende. Læger i lommen når du har brug for dem, giver den rette tryghed du har brug for, uanset hvor du er.

Se mere om Læge via Mobil

Book tid med en rådgiver

Vores rådgivere kan hjælpe dig med at svare på spørgsmål, og finde den rette forsikring til behov og budget.

Det er helt gratis og uforpligtende.