Man in business shirt

Investér i dine medarbejderes helbred

Vær godt dækket

Med en fuldt dækkende helbredsforsikring kan din virksomhed:

 Minimere sygedage. Hurtig udredning og hurtigt tilbage i arbejde

Benytte forebyggende og sundhedsfaglig rådgivning og derved reducere sygefraværet

 Få et attraktivt og værdifuldt medarbejdergode

 Vælge individuel police eller som virksomhedsordning

 Få den behandling, der passer bedst til den individuelle sygdom

Du kan forsikre dine medarbejdere hos os. På den måde sikrer du, at dine medarbejdere hurtigt kommer i behandling, og dermed også hurtigt kommer tilbage i arbejde igen.

Medarbejderenes sundhed er en god forretning

Sundere medarbejdere giver en sundere bundlinje. Netop derfor er det vigtigt at investere i deres helbred, da medarbejdere, som er motiverede og har et sundt helbred, er med til at bidrage til en velfungerende virksomhed

På den måde sikrer du, at dine medarbejdere hurtigt kommer i behandling, og derfor også hurtigt kommer tilbage i arbejde igen, og dermed beskytter du jeres medarbejdere og jeres bundlinje bedst muligt.

Med en international helbredsforsikring giver du dine medarbejdere mulighed for at få adgang til den bedst mulige behandling, verden kan tilbyde.  

Vi har samlet de mest almindelige dækninger og sammenlignet, hvordan du generelt er dækket på en sundhedsforsikring, i forhold til hvordan du er dækket på vores forsikring. På den måde kan du få et hurtigt overblik over, hvorfor vi mener, at vi dækker bedre end nogen anden.

Kontakt en rådgiver

Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig.
+45 31 63 83 03

Sammenlign med sundhedsforsikring

Gå til sammenligning

Frit valg - Skræddersy din forsikring

Du kan vælge mellem 3 hoveddækninger og tilvalgsdækninger, så du frit kan skræddersy de dækninger, der passer bedst til din virksomhed og dine medarbejdernes behov. Det er også muligt at vælge at få dækket ægtefælle og børn.

Forsikringen kan tegnes individuel eller som en virksomhedsordning.

Lokalt netværk i over 200 lande

Vi har valgt at samarbejde med Cigna, som er et af verdens førende selskaber indenfor helbredsforsikring. Cigna har oprindeligt rødder i USA, men er i dag en global virksomhed med lokale afdelinger i mange lande.

Cigna servicerer på nuværende tidspunkt mere end 180 millioner kunder i over 200 lande og yder lokal support i hele verden.

Tryghed hele vejen igennem

I tilfælde af behandling vil vi følge dig gennem hele dit behandlingsforløb. Vælger du at blive behandlet i udlandet, vil du kunne gå til opfølgning i Danmark. 

Kontakt os i dag for en gennemgang af jeres behov

Vi står klar til at rådgive, til den bedste løsning for jer. Planlæg et møde, hvor vi sammen kan gennemgå jeres behov.

Se hvad alle tre hoveddækninger og tilvalgsdækninger indeholder i oversigten og hvilke summer de indeholder. 

Gå til oversigt