Sundhedsforsikring - Hvad er forskellen?

Med en Helbredsforsikring er du som udgangspunkt dækket for alle sygdomme; også kræft, hjertesygdomme og andre alvorlige lidelser. Vi giver dig fri adgang til forebyggelse, undersøgelse og behandling på privathospitaler, klinikker og specialister; i Danmark men også uden for landets grænser. Unikt i forhold til de traditionelle sundhedsforsikringer.

Se dækninger og tilvalg ➤

Det bedre alternativ

En Helbredsforsikring er dit bedre alternativ til en sundhedsforsikring. Den er din adgang til enkelt at komme til private hospitaler, specialister og læger, så du hurtigt kan modtage behandling, når du skulle blive ramt af sygdom. En Helbredsforsikring dækker også alvorlige sygdomme som eksempelvis kræft - det gør sundhedsforsikringerne ikke. Med en Helbredsforsikring er du sikret fuld dækning og hurtig behandling, ikke bare i Danmark, men i hele verden - hvor du vil behandles er dit frie valg.

Læs mere om behandling i udlandet og hvordan det fungerer

HubSpot Video

Vi garanterer, at du har fundet Danmarks bedste sundhedsforsikring. Vi tilbyder derfor uvildig sammenligning af forsikringsbetingelser, udarbejdet af 3. part

Få en gratis, uvildig sammenligning af din sundhedsforsikring

Mere om forsikringen ➤

Sundhedsforsikring med international dækning

Du kender sikkert allerede til sundhedsforsikringer og har måske allerede en selv f.eks. gennem dit arbejde eller pensionsaftale. Men har du sat dig ind i, hvad forsikringen egentligt dækker og vigtigere endnu, hvad den ikke dækker? 

Mange sætter sig først ind i, hvad deres sundhedsforsikring dækker, og ikke dækker, den dag de får brug for den - men der kan det være for sent at blive opmærksom på, at sundhedsforsikringen måske ikke omfatter netop det, du har brug for. Mange alvorlige sygdomme er ikke dækket på en almindelig sundhedsforsikring - det gælder f.eks. behandling af: 

  • Kræft
  • Kroniske lidelser
  • Komplekse sygdomme
  • Hjertelidelser

Disse, og meget mere, er dækket med en Helbredsforsikring. De fleste sundhedsforsikringer giver dig heller ikke frit valg til at vælge, hvor du vil behandles. 

Modtag en gratis og helt uvildig sammenligning med din nuværende sundhedsforsikring og Helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly.

Få et Tilbud ➤

Det vil sige, at der er en lang række alvorlige sygdomme, hvor du ikke kan bruge din sundhedsforsikring til at blive behandlet - her vil du så være afhængig af det offentlige system, eller være nødt til at punge ud selv for den nødvendige behandling.

Hvorfor kan det være et problem? - det kan det fordi, der i det offentlige system kan være ventetider både på at blive udredt og få sin diagnose, men også på at blive behandlet. Derudover kan det være, at netop den behandling du har brug for, ikke er tilgængelig i det danske sundhedsvæsen - fordi intet sundhedssystem i verden er det bedste til alt.

Læs mere om behandling i udlandet og hvordan det fungerer

Vores Helbredsforsikring løser dette problem - for vi dækker som udgangspunkt alle sygdomme; også kræft, hjertesygdomme og andre alvorlige lidelser - og vi giver dig adgang til undersøgelse og behandling på privathospitaler og klinikker; ikke bare i Danmark men også i udlandet.

Få et Tilbud ➤

Enhver sygdom bør mødes med den bedst mulige behandling
verden kan tilbyde

Læs om os

Hvad dækker en sundhedsforsikring?

Din sundhedsforsikring er din redningsvest når du bliver ramt af alvorlig sygdom. Med en sundhedsforsikring er du sikret hurtig udredning og behandling på privathospitaler og -klinikker.

Som de eneste er du hos os også dækket for kritiske sygdomme som kræft, samt udredning og behandling i hele verden.

Hos os er du sikret den bedste sundhedsforsikring til dig.

Læs mere om dækning og tilvalg.

Hvad koster en privat sundhedsforsikring?

Pris på en sundhedsforsikring afhænger af alder og hvilken dækning du vælger, samt bopælsland og nationalitet. Din pris på sundhedsforsikring hænger sammen med hvad du i sidste ende kan benytte den til. De typiske sundhedsforsikringer dækker for ukomplicerede sygdomme og andre småting. Hos os er du dækket for hele dit helbred.

Du kan få sundhedsforsikring hos os fra 389 kr. mnd. 

Du kan beregne din personlige pris her.

Dækker min sundhedsforsikring kronisk sygdom?

Vi tilbyder hjælp, hvis du lider af en kronisk sygdom. Du kan få hjælp og rådgivning til din kroniske sygdom, selvom behandlingen af denne er undtaget på forsikringen. 
Et forløb kan se sådan ud:

  • En sagsbehandler planlægger regelmæssige samtaler med dig for at overvåge og evaluere din sygdomstilstand og behandlingsplan
  • Din sagsbehandler styrer din sygdom og opretter specifikke og opnåelige mål sammen med dig for bedre at hjælpe dig med at styre og vedligeholde din sygdomstilstand
Kan jeg få en second opinion?

Second opinion er en betegnelse, der bruges i sundhedssystemet, når du får en anden læges vurdering f.eks. af din diagnose eller behandlingsplan. Tidligere var second opinion et begreb brugt mellem læger – men i dag anvendes det bredere, og også af patienter, fordi man kan have brug for at få efterprøvet den diagnose eller behandlingsmulighed, man har fået.

Med en second opinion får du adgang til førende medicinske eksperter, som rådgiver om din individuelle diagnose og anbefaler en behandlingsplan.

Ja, denne service leveres gennem vores partner Advance Medical, der arbejder med globale medicinske eksperter for at give individuelle råd og anbefalinger om din diagnose og behandlingsplan.

  • Du vil blive kontaktet af Advance Medical inden for 48 timer efter, at de har modtaget din journal
  • Den second opinion du får, vil indeholde den medicinske eksperts udtalelse om din diagnose og behandlingsplan
  • Du kan også indsende dine egne spørgsmål om din diagnose og behandlingsplan, der skal besvares i din second opinion
Kan jeg få sundhedsforsikring som selvstændig?

Ja, som selvstændig giver det i høj grad mening at have en god sundhedsforsikring, for at minimere sygefravær.

Hvad med mine medarbejdere?

Hos Health Insurance Instantly kan du forsikre dine medarbejdere eller dig selv som selvstændig. Sådan at man hurtigt kommer til behandling og hurtigt tilbage i arbejde igen. 

Sunde medarbejdere er en god forretning og er godt for bundlinjen. 

Læs mere om sundhedsforsikring til erhverv.

Læs her hvordan du kan trække sundhedsforsikring fra i skat.

Hvad er en sundhedsforsikring?

En sundhedsforsikring hos os, er din sikkerhed, for at kunne gå til private læger, klinikker og hospitaler når du har brug for det. Med frit valg af specialister og privathospitaler slipper du for lang ventetid til diagnose og behandling.

Tilvalg Ambulant behandling - hvad er det? 

Udover hoveddækningen, er det forskellige tilvalg, bl.a. vores populære tilvalg Ambulant behandling.

En ambulant behandling betyder i bund og grund blot, at der er tale om en behandling, hvor man ikke bliver indlagt på et sygehus, men i stedet får man udført behandlingen hos en speciallæge eller på et ambulatorium.

Med tilvalget Ambulant behandling, kan du benytte speciallæger, kiropraktor, fysioterapeut og meget mere, uden brug af henvisning. 

Her får du også betalt for receptpligtig medicin.

HubSpot Video

Health Insurance Instantly - for the love of life

Vores forsikringer eliminerer det økonomiske aspekt og sikrer dit frie valg - og vi følger dig igennem hele dit behandlingsforløb. Det eneste du behøver at bekymre dig om, er hvor du helst vil behandles.

Vores samarbejdspartnere omfatter mere end 1,65 millioner førende internationale læger, klinikker og hospitaler. Derfor ved vi præcis, hvor de bedste specialister findes.

Sammenlign udvalgte dækninger, og se hvordan vi leverer en bedre dækning for dit helbred end en sundhedsforsikring kan.

Få et Tilbud ➤
Bliv ringet op ➤

Sundhedsforsikring eller en Helbredsforsikring - Hvad skal jeg vælge?

Få markedets bedste sundhedsforsikring, ved at tegne en Helbredsforsikring. Med vores Internationale Helbredsforsikring kan du sammensætte din helbredsforsikring med den hoveddækning og de tilvalgsdækninger, som passer bedst til dine behov. Samen med en uvildig samarbejdspartner kan vi sammenligne din nuværende sundhedsforsikring med vores Helbredsforsikring. Se hvordan her.

Læs mere om hoveddækningen og tilvalgene i forsikringsoversigten.

undraw_Done_checking_re_6vyx-2

Den bedste sundhedsforsikring, er en Helbredsforsikring

Vi mener at enhver diagnose bør mødes med den bedste mulige behandling verden har at tilbyde. Du vil derfor hos os ikke være begrænset af krav om hvilket behandlingssted, du kan vælge, henvisninger fra en læge eller landegrænser, for at du kan modtage den behandling der er bedst for dig.

Hvordan ved du, hvilken sundhedsforsikring der er den bedste for dig? Vi giver dig friheden til at vælge den individuelle behandling, der passer dig bedst. Velvære i hverdagen handler ikke blot om at være sund og rask, men også om at være sikker på, at du hurtigt kan blive udredt samt få adgang til den bedst mulige behandling. Det kan du sikre dig med en international Helbredsforsikring, der udover at dække lokalt også dækker dig i udlandet.