Få et tilbud

En sundhedsforsikring der dækker det hele

Helbredsforsikring eller sundhedsforsikring?

Hør Niels Grosen, Partner & Business Development Director, forklare hvad forskellen er, eller læs med her.

Det bedre alternativ

Forskellene er simpel, men til at mærke. Med en Helbredsforsikring er du som udgangspunkt dækket for alle sygdomme; også kræft, hjertesygdomme og andre alvorlige lidelser. Her har du fri adgang til forebyggelse, undersøgelse og behandling på privathospitaler, klinikker og specialister; i Danmark men også uden for landets grænser. En unik fordel i forhold til de traditionelle sundhedsforsikringer.

Mange alvorlige sygdomme er ikke dækket på en almindelig sundhedsforsikring - det gælder f.eks. behandling af:

  • Kræft
  • Kroniske lidelser
  • Komplekse sygdomme
  • Hjertelidelser

Som en sundhedsforsikring med bredere og international dækning

Mange sætter sig først ind i, hvad deres forsikring dækker, og ikke dækker, den dag de får brug for den - men der kan det være for sent at blive opmærksom på, at sundhedsforsikringen måske ikke omfatter netop det, du har brug for.

De fleste sundhedsforsikringer giver dig heller ikke frit valg til at vælge, hvor du vil behandles. Det gør en Helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly.

Uvildig og gratis sammenligning af sundhedsforsikring

Få sammenlignet netop din nuværende sundhedsforsikring, og se hvordan du er dækket - og hvordan du kan være dækket.

Få sammenligning

Hos os er du dækket som ingen andre steder

Helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly

Med vores Internationale Helbredsforsikring kan du sammensætte din forsikring med den hoveddækning og de tilvalgsdækninger, som passer bedst til dine behov. Sammen med en uvildig samarbejdspartner kan vi sammenligne din nuværende sundhedsforsikring med vores Helbredsforsikring.

Læs mere om behandling i udlandet og hvordan det fungerer

Vores forsikringer eliminerer det økonomiske aspekt og sikrer dit frie valg - og vi følger dig igennem hele dit behandlingsforløb. Det eneste du behøver at bekymre dig om, er hvor du helst vil behandles.

Vores samarbejdspartnere omfatter mere end 1,65 millioner førende internationale læger, klinikker og hospitaler. Derfor ved vi præcis, hvor de bedste specialister findes.

Sammenlign udvalgte dækninger - se hvordan vi sikrer dig og din familie en bedre dækning for jeres helbred end en sundhedsforsikring kan.

FAQ

Hvad dækker en sundhedsforsikring?

De typiske sundhedsforsikringer dækker ukomplicerede sygdomme og andre småting, hvor du har afgang til danske private hospitaler og specialister.

Hos os er du dækket for alle diagnoser, hele dit helbred, med adgang til specialister, hospitaler og klinikker i både Danmark og i resten af verden.

Som de eneste er du hos os også dækket for kritiske sygdomme som kræft, samt udredning og behandling i hele verden.

Læs mere om vores dækning og tilvalg.

Hvad koster en privat sundhedsforsikring?

Prisen på en sundhedsforsikring afhænger af alder og hvilken dækning du vælger, samt bopælsland og nationalitet. Din pris på sundhedsforsikring hænger sammen med hvad du i sidste ende kan benytte den til.

Beregn din personlige pris her.

Kan jeg været forsikret for kroniske sygdomme?

Vi tilbyder hjælp, hvis du lider af en allerede eksisterende kronisk sygdom. Du kan få hjælp og rådgivning til din kroniske sygdom, selvom behandlingen af denne er undtaget på forsikringen.

Får du en kronisk sygdom i din dækningsperiode, vil denne være dækket for evt. behandling, medicin og anden vedligeholdelse.

Kan jeg få en Second Opinion?

Ja, med din helbredsforsikring hos Health Insurance Instantly, får du en Second Opinion, hvis du ønsker det.

Second opinion er en betegnelse, der bruges i sundhedssystemet, når du får en anden læges vurdering f.eks. af din diagnose eller behandlingsplan. Tidligere var second opinion et begreb brugt mellem læger – men i dag anvendes det bredere, og også af patienter, fordi man kan have brug for at få efterprøvet den diagnose eller behandlingsmulighed, man har fået.

Kan jeg få forsikring som selvstændig?

Ja, som selvstændig giver det i høj grad mening at have en god forsikring, for at minimere sygefravær og evt. arbejdsstop.

Hvad med mine medarbejdere?

Du kan også forsikre dine medarbejdere for sikker hurtig behandling og hurtigt tilbage i arbejde igen.

Læs mere om sundhedsforsikring til erhverv.

Hvad er en sundhedsforsikring?

En sundhedsforsikring hos os, er din sikkerhed, for at kunne gå til private læger, klinikker og hospitaler når du har brug for det. Med frit valg af specialister og privathospitaler slipper du for lang ventetid til diagnose og behandling, og er hurtigt tilbage til hverdagen igen.