Få et tilbud
iStock-1442295199

Vores samarbejdspartnere

Forsikring og øvrige samarbejdsaftaler

Hos Health Insurance Instantly samarbejder vi med flere internationale forsikringsselskaber, for at sikre at vi kan formidle den bedste forsikring til netop dine behov og dit budget.

Hos Health Insurance Instantly kan du altid regne med en omfattende forsikring, der dækker dig både internationalt og hjemme - og garanterer dig frit valg for, hvor og hvordan du ønsker, at blive undersøgt og behandlet, både i Danmark men også i udlandet.

Alt det vi dækker ➤
cignahlthcr_logo_color_pos_sm_rgb
now_170x50
download-3
danes-logo
primaryandname
comadso logo

Cigna Global Health Insurance

cignahlthcr_logo_color_pos_sm_rgb

Global helbredspartner i Danmark

Vi samarbejder med den internationale udbyder af helbredsforsikringer Cigna - et af verdens førende selskaber indenfor helbredsforsikring. Cigna har oprindeligt rødder i USA, men er i dag en global virksomhed med lokale afdelinger i mange lande.

Cigna servicerer på nuværende tidspunkt mere end 180 millioner kunder i over 200 lande og yder lokal support i hele verden. Vores samarbejde med Cigna, sørger for at du med en helbredsforsikring kan få adgang til førende hospitaler, klinikker og specialister i hele verden.

Now Health International

now_170x50

Om Now Health International

Now Health er vores globale helbredspartner i Norden. Now Health International er en global virksomhed med hovedkvarter i Hong Kong og regionale servicecentre i Hong Kong, Shanghai, Dubai, Singapore, Jakarta, Malta og Storbritannien.
I juli 2015 købte Now Health Best Doctors Insurance, en stor virksomhed indenfor sygeforsikring med distribution i hele Latinamerika, Caribien og Canada. 
Kombinationen af de to virksomheder har skabt en af de største uafhængige udbydere i verden med 12 salgs-/servicekontorer, mere end 125.000 forsikrede og næsten 400 medarbejdere.

Eyr Medical - Læge via Mobil

download-3

Gratis lægekonsultationer lige fra din telefon

Som kunde hos Health Insurance Instantly, får du og din husstand gratis adgang til Læge via mobil.

Med Læge via mobil - leveret af Eyr Medical - kan du altid få fat på en højt kvalificeret læge, uden at skulle bestille tid, døje med lange ventetider eller besøge lægehuset. Konsultationen kan afholdes fra stuen, kontoret eller på ferien. På den måde gøres det nemt og hurtigt at få tjekket diverse sygdomsymptomer og få den rette helbredsmæssige rådgivning.

Lægerne hos Eyr kan hjælpe dig med en lang række symptomer og kan give dig lægelig rådgivning, udskrive recepter, lægeerklæringer, og henvisninger. Uanset hvor du er.

  Læs mere om Læge via mobil gennem Health Insurance Instantly

Danes Worldwide

danes-logo

Rabataftale for Danes Worldwide-medlemmer 

Er du medlem af Danes Worldwide? Som medlem af Danes Worldwide får du og eventuelle medforsikrede tilvalget Sundhed & Velvære gratis så længe din forsikring eksisterer. 

Den rette tryghed i udlandet som i Danmark. Med vores samarbejdsaftale med Danes Worldwide, tilbyder vi helbredsforsikring til medlemmer, med livstidsgældende rabat. Uanset om de er i Danmark eller i udlandet.

Med tilvalget ”Sundhed & Velvære” får du mulighed for at gå til årlig helbredsundersøgelse, en række forebyggende undersøgelser og screeninger for bl.a. kræft. På den måde kan du udnytte din forsikring – også når du ikke fejler noget.

Læs mere om medlemsfordelen hos Danes Worldwide

Healper

Healper

Healper - Find psykologen, som passer til dig

Det kan være svært at finde psykologen, som passer til dig og din situation, derfor samarbejder vi med Healper.

Udfyld et kort spørgeskema og bliv matchet med mere end 1.100 psykologer i hele Danmark, så du får en psykolog, der passer til netop dine ønsker og behov. Healper samarbejder udelukkende med gode certificerede terapeuter, så du trygt kan fokusere på din terapi.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige psykolog og komme hurtigt i gang med din terapi, så du får den hjælp, du har brug for.

Læs mere på Healper.dk
OBS: skal du bestille tid, skal du anvende dette link, specielt til Health Insurance Instantly-kunder Bliv matched med terapeut som kunde her