Betalingsvejledning for din Cigna Helbredsforsikring

Vi er glade for at have dig som kunde hos Health Insurance Instantly. For at gøre det så nemt som muligt, har vi sammensat en vejledning til, hvordan du fuldfører din betaling. 

Sådan betaler du

Du kan vælge at betale med kreditkort eller at lave en bankoverførsel. Din betaling kan ske årligt eller månedligt. Ønsker du at betale månedligt, kræver det brug af kreditkort. Årlig betaling kan ske på både kreditkort og ved bankoverførsel. 

Betaler du med kreditkort:

For at færdiggøre dit køb skal du i betalingsvinduet udfylde nedenstående obligatoriske felter markeret med * (hvis du betaler med kreditkort).

Bekræft venligst, om det er forsikringstagerens betalingskort der benyttes.

Hvis ikke, skal du udfylde relation til forsikringstageren, fødselsdato samt nationalitet.

  • Vælg korttype
  • Skriv kortnummer
  • Skriv kortholders fornavn
  • Skriv kortholders efternavn
  • Skriv navn som er noteret på kortet
  • Skriv udløbsdato/årstal
  • Skriv sikkerhedskode (3-4 cifre bag på kortet)

 

Kreditkort tilladelse

Jeg giver Cigna tilladelse til at debitere min kredit- / betalingskortkonto med min præmie til helbredsforsikringen (som jeg får besked om ved accept af dækning / fornyelse). Dette fortsætter, indtil instruktionen annulleres, og jeg giver Cigna en skriftlig meddelelse i henhold til mine policebetingelser. Jeg accepterer, at mine kreditkortdata behandles uden for EØS af de banker, der betjener kreditkortbetalingen.

Betaler du med bankoverførsel:

Brug nedenstående detaljer for at overføre det fulde beløb.

Du skal angive dit tilbudsnummer som referencenummer (f.eks QNA1234567)

Kontonavn: 

Cigna Life Europe SA NV EUR

Kontonummer

12703831 (Brug kontonummeret til alle overførsler.)

IBAN-nummer:

GB64CITI18500812703831

BIC / SWIFT:

CITIGB2L, Afdeling 600

Banknavn og adresse:

Citibank N.A.

Citigroup Center 1, 13. etage, Mail Drop 13-04, Canada Square, Canary Wharf, London, E14 5LB, Storbritannien

Sort code = registreringsnummer i en engelsk bank.

Om bedrageri

Enhver person, der uærligt indgiver en ansøgning om forsikring eller et krav i henhold til en forsikring, indeholdende oplysninger, som han ved er usande eller vildledende; eller som ved at indgive en ansøgning om forsikring eller krav i henhold til en police uærligt undlader at videregive oplysninger, der er anmodet om, kan begå bedrageri. Vi undersøger eventuelle krav eller ansøgninger om forsikring, som vi har grund til at tro, kan være falske. At begå bedrageri kan resultere i, at din police ophæves, og eventuelle krav, du fremsætter, ikke bliver betalt. Vi kan med henblik på afsløring og forebyggelse af svig, dele oplysninger om mistanke om svig med andre forsikringsselskaber og / eller med retshåndhævende myndigheder.

Hvilke betalingstyper kan jeg benytte?

Vi tager imod de fleste større kredit- og debetkort samt direkt bankoverførsler. Bl.a. Mastercard, Visa, American Express, Maestro.

Hvornår træder policen i kraft?

Du er dækket så snart du har betalt og pr. den dato du har valgt. Du modtager skriftlig bekræftelse på din police så snart betaling er gennemført. 

Hvornår skal jeg betale?

Betaling opkræves ved policens start. Når du gennemfører din police, bedes du oplyse betalingsinformation for at kunne gennemføre.

Kan jeg dele betalingen op?

Du kan betale for din police årligt, kvartårligt eller månedligt. Ønsker du at betale månedligt eller kvartårligt kan du kun benytte kreditkort.

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at fuldføre din betaling.