WheatFieldsLifeline

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål, der er til vores produkter og ydelser. Finder du ikke svar på, hvad du søger, er du velkommen til at kontakte os. Klik på spørgsmålet og det udvider sig med et svar.

Kan jeg få behandling i udlandet?

Ja, med en helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly kan du få behandling i udlandet såvel som i Danmark. 

Med "Worldwide inklusiv USA" kan du modtage behandling overalt i verden. Hvis du vælger "Worldwide undtagen USA", kan du modtage behandling hvor som helst undtagen i USA.

Hvordan kontakter jeg Cigna?

Hvis du har brug for at tale om din behandlingsplan, skal du kontakte Cigna kundeserviceteam, der kan henvise dit opkald til en Cigna-sundhedsfaglig person.

E-mail: cignaglobal_customer.care@cigna.com.
Telefon +44 (0) 1475 788182

Hvordan får jeg behandling?

Ring til vores kundeserviceteam, når du har brug for behandling. Vi kan hjælpe dig med at arrangere din behandlingsplan og lede dig i den rigtige retning, hvilket sparer dig tid og besvær med selv at finde et hospital, klinik eller læge. Der vil være tidspunkter, hvor det ikke vil være praktisk eller muligt for forsikrede at kontakte os for forudgående godkendelse. I disse tilfælde skal du kontakte os inden for 48 timer efter behandling er søgt, så vi kan bekræfte, om behandlingen er dækket, og arrangere afregning.

Hvordan finder jeg det nærmeste hospital, klinik eller læge?

På dit online kundeområde, kan du søge i hospitaler, klinikker og læger. Indtast blot dit postnummer, angiv den afstand, du er villig til at rejse, og du vil se de medicinske eksperter, der er i dit område. Alternativt kan du ringe til vores kundeserviceteam. 

Hvad er mit online Customer Area?

Som Cigna-kunde har du adgang til et væld af oplysninger gennem dit online Customer Area, uanset hvor du er i verden. Her kan du effektivt styre din police, se dokumenter, kontrollere og gøre brug af din forsikring, søge sundhedsfaciliteter og fagfolk. Alt sammen online eller fra appen.

Skal jeg betale for behandling på forhånd?

Hvor det er muligt, arrangerer vi at betale dit hospital, klinik eller læge direkte. Hvis du har valgt en selvrisiko, skal du selv betale dette beløb. I visse tilfælde kan det være nødvendigt, at du selv betaler - her sørger vi for, at der er godtgørelse inden for 5 hverdage. 

Hvordan indsender jeg en skadesanmeldelse?

Hvis du selv har betalt for din behandling, kan du sende din faktura og skadeanmeldelse til os ved hjælp af en af følgende metoder.

Angiv venligst dit policenummer i al dokumentation:

Online kundeområde: www.cignaglobal.com/customer-area

E-mail: cignaglobal_customer.care@cigna.com

Vi tilstræber at behandle dit krav inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af al nødvendig dokumentation.

Hvilken valuta bliver mit krav refunderet i, og hvor lang tid tager det?

Du kan vælge at få refusion i mere end 135 valutaer. Vi tilstræber at tilbagebetale dig inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af al nødvendig dokumentation.

Hvordan virker selvrisiko?

Hvis du f.eks. vælger en selvrisiko på € 250, skal du betale de første € 250 af et dækket krav eller dækkede krav i enhver dækningsperiode direkte til dit hospital, klinik eller læge på behandlingstidspunktet. Er dine behandlingsomkostninger € 500, skal du betale € 250, og vi betaler de resterende € 250 af de dækkede omkostninger.

Hvis der vælges en selvrisiko, skal du kun betale denne én gang i løbet af en dækningsperiode uanset antallet af krav.

Vil eksisterende diagnoser være dækket?

Hvis du har søgt rådgivning eller har oplevet symptomer inden startdatoen for din dækning - uanset om du er blevet diagnosticeret eller ej - kan du få specielle undtagelser for din dækning. Det er derfor vigtigt, at du udfylder det medicinske spørgeskema så nøjagtigt som muligt, når du ansøger.

Er jeg dækket for tandbehandling?

Vores internationale helbredsforsikring dækker kernefordele, såsom akut tanddækning i tilfælde af en ulykke, der kræver, at du får behandling på et hospital. Hvis du ønsker en mere omfattende dækning, skal du vælge vores Internationale Øjen- og Tandlægedækning og få adgang til en bred vifte af forebyggende, rutinemæssige, større og tandregulerende behandlinger.

Er jeg dækket for ambulant behandling?

Med den internationale ambulante tilvalgsdækning er du mere omfattende dækket for ambulant pleje og medicinske akutsituationer, der kan opstå, hvor en hospitalsindlæggelse som dagpleje eller indlæggelse ikke er påkrævet. Hertil kommer konsultationer med specialister og læger, ordineret ambulant medicin og forbindinger, prænatal og postnatal ambulant pleje, fysioterapi, osteopati, kiropraktik og meget mere.

Den Internationale helbredsforsikring forsikring dækker dig for udvalgte ambulante omkostninger som gebyrer til behandlingsrum, kirurgi- og bedøvelsesomkostninger, avanceret billeddannelse, kræft og mental sundhedspleje.

Giver mit Cigna ID-kort garanti for dækning?

Nej, det gør det ikke.

Dit Cigna ID-kort er udelukkende et middel til at identificere dig og har ingen betalingsmuligheder. Ring til kundeserviceteamet når du har brug for behandling. Vi sørger for at betale dit hospital, din klinik eller læge direkte, hvor det er muligt.

Hvem skal jeg kontakte vedr. spørgsmål om betaling?

Hvis du har spørgsmål vedrørende din betaling, hjælper vores kundeserviceteam gerne. Du kan kontakte dem ved:

E-mail: cignaglobal_customer.care@cigna.com

Ring op: +44 (0) 1475 788 182

Hvem betaler for min transport til et hospital, klinik eller læge i udlandet?

Hvis du ønsker at modtage en operation i udlandet, er det dig selv der betaler for transport til et behandlingssted.

Kontakt os for rådgivning og tilbud

Har du ikke fået svar på, hvad du søgte, så kontakt os endelig, så vi kan assistere dig.
Udfylder du formularen, kontakter vi dig på dit ønskede tidspunkt.