Bliv ringet op
Dansk
iStock-1300340916-1-1

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Klik på spørgsmålet og få svaret.

Spørgsmål

Kan jeg få behandling i udlandet?

Ja, med en helbredsforsikring fra Health Insurance Instantly kan du få behandling i udlandet på samme vilkår som i Danmark.

Hvordan får jeg behandling?

Ring til vores kundeserviceteam, når du har brug for behandling. Vi kan hjælpe dig med at arrangere din behandlingsplan og lede dig i den rigtige retning, hvilket sparer dig tid og besvær med selv at finde et hospital, klinik eller læge.

Der vil være tidspunkter, hvor det ikke vil være praktisk eller muligt for dig at kontakte os for en forhåndsgodkendelse. I disse tilfælde skal du kontakte os inden for 48 timer efter behandling er søgt, så vi kan bekræfte, om behandlingen er dækket, og arrangere betaling.

Hvordan indsender jeg en skadesanmeldelse?

Hvis du selv har betalt for din behandling, kan du sende din faktura og skadeanmeldelse til os ved hjælp af en af følgende metoder.

Med Cigna-forsikring

Online Customer Area: www.cignaglobal.com/customer-area

E-mail: cignaglobal_customer.care@cigna.com

Angiv venligst dit policenummer i al dokumentation.

Vi tilstræber at behandle dit krav inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af al nødvendig dokumentation.

Er jeg dækket for ambualnt behandling?

Med tilvalget Ambulant behandling er du mere omfattende dækket for ambulant pleje og medicinske akutsituationer, der kan opstå, hvor en indlæggelse ikke er nødvendigt. f.eks. fysioterapi, kiropraktik, behandling ved speciallæge eller dækning for receptpligtig medicin.

Din helbredsforsikring dækker dig for udvalgte ambulante omkostninger som gebyrer til behandlingsrum, kirurgi- og bedøvelsesomkostninger, avanceret billedanalyse, kræft og mental helbred.

Hvad er mit Customer Area?

Som forsikret hos os med en Cigna-forsikring har du adgang til et væld af oplysninger gennem dit online Customer Area. Her kan du effektivt styre din police, se dokumenter, kontrollere og gøre brug af din forsikring, søge faciliteter og fagfolk.

Skal jeg betale for behandling på forhånd?

Vi betaler dit hospital, klinik, læge etc. direkte, hvis det er muligt. Hvis du har valgt en selvrisiko, skal du selv betale dette beløb. I visse tilfælde kan det være nødvendigt, at du selv betaler - her sørger vi for, at der er godtgørelse inden for 5 hverdage.

Hvilken valuta bliver mit krav refunderet i, og hvor lang tid tager det?

Du kan vælge at få refusion i mere end 135 valutaer.

Vi tilstræber at tilbagebetale dig inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af al nødvendig dokumentation.

Hvordan virker selvrisiko?

Hvis du f.eks. vælger en selvrisiko på € 250, skal du betale de første € 250 af e eller dækkede krav i enhver dækningsperiode. Denne betaling sker direkte til dit hospital, klinik eller læge. Er dine behandlingsomkostninger f.eks. € 500, skal du betale € 250, og vi betaler de resterende € 250 af de dækkede omkostninger.

Hvis der vælges en selvrisiko, skal du kun betale denne én gang i løbet af en dækningsperiode uanset antallet af krav.

Hvordan kontakter jeg Cigna?

Cigna kan kontakte på nedenstående:

E-mail: cignaglobal_customer.care@cigna.com.
Telefon (døgnåben): +44 (0) 1475 788182

Vil eksisterende diagnoser være dækket?

Hvis du har søgt rådgivning eller har oplevet symptomer inden startdatoen for din dækning - uanset om du er blevet diagnosticeret eller ej - kan du få specielle undtagelser for din dækning. Det er derfor vigtigt, at du udfylder det medicinske spørgeskema så nøjagtigt som muligt, når du ansøger.

Er jeg dækket for tandbehandling?

Vores helbredsforsikring dækker kernefordele, såsom akut tanddækning i tilfælde af en ulykke, der kræver, at du får behandling på et hospital.

Hvis du ønsker en mere omfattende dækning, skal du vælge vores Internationale Øjen- og Tandlægedækning og få adgang til en bred vifte af forebyggende, rutinemæssige, større og tandregulerende behandlinger.

Hvordan finder jeg det nærmeste hospital, klinik eller læge?

På dit Customer Area, kan du søge i hospitaler, klinikker og læger. Indtast blot dit postnummer, angiv den afstand, du er villig til at rejse, og du vil se hvilke eksperter, der er i nærheden af dig.

Alternativt kan du ringe til vores kundeserviceteam.

Hvem skal jeg kontakte vedr. spørgsmål om betaling?

Hvis du har spørgsmål vedrørende din betaling, hjælper vi dig gerne.

Ring på: 31 63 83 03

E-mail: info@healthinsuranceinstantly.com

Eller kontakt det døgnåbne internationale kundeserviceteam på:

E-mail: cignaglobal_customer.care@cigna.com.
Telefon (døgnåben): +44 (0) 1475 788182

Hvem betaler for min transport til et hospital, klinik eller læge i udlandet?

Du vil i ved ulykke være dækket for transport fra ulykkessted, til hospital, fra et hospital til andet hospital eller fra hjem til et hospital.

Hvis du ønsker at modtage en operation i udlandet, er det dig selv der betaler for transport til et behandlingssted.